WoW општи муабети

B

Blacks

Гостин
Да не вајпнала во рајд на 1% и децава ја дупеле? :vozbud::pos2:

Абе да видеше ти кај мене на Skullcrusher коа бев кога се отвори Quel'danas.Стражари нема,целото место со коски направено.Неможеше кјор квест да се направи а да не ти се стават 200 души да те ганкаат.
E pa na Skullcrusher ako e bilo taka racunaj na Kazzak bese beter. Za djabe ne go vikaa PVP island. I mislam deka od togas lugjeto pocnaa da nosat PVP oprema dodeka farmaat. Znam deka imase slucka koga 2 Top guildovi se zatepaa pred Sunwell.. E toa bese gletka lol

Член од
19 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
E pa na Skullcrusher ako e bilo taka racunaj na Kazzak bese beter. Za djabe ne go vikaa PVP island. I mislam deka od togas lugjeto pocnaa da nosat PVP oprema dodeka farmaat. Znam deka imase slucka koga 2 Top guildovi se zatepaa pred Sunwell.. E toa bese gletka lol
A zamisli pa na Magteridon kako im bese na alijansata 20% alijansa 80% horda daily pravenje so policija LOL

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
And here I come to WoW... Again... :kesa:

Ми дадоа Scroll of Resurrection во погрешно време (девојка, матура, матурска, летен одмор), ама I promise нема да го продолжам акаунтот... I promise... :kesa: Освен ако не паднам во некоја тешка депресија... :pos:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85

Ми дадоа Scroll of Resurrection во погрешно време (девојка, матура, матурска, летен одмор), ама I promise нема да го продолжам акаунтот... I promise... :kesa: Освен ако не паднам во некоја тешка депресија... :pos:
Охоо, има да се омрсиш, па добро остај вов малце, те ја исто планирав да се откажам, ама еве ме влече пак :toe:... ке видиме што ке бидне :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Najnov nacin na reklamacija -.-

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Мислиш рекламирање :)
Дури сега видов шо сум напишал:uvo: На рекламирање мислев.

Инаку има некој идеја како е можно ова да се напрај?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Ако со тела од мобови се направени буквите, тогаш може да се направи (иако не е едноставно), така што ќе го пулнеш мобот на одредено место и таму ќе го истепаш. Е сеа за да ги направат овака добро, којзнае колку вежбање и неуспешни обиди им требале.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ако со тела од мобови се направени буквите, тогаш може да се направи (иако не е едноставно), така што ќе го пулнеш мобот на одредено место и таму ќе го истепаш. Е сеа за да ги направат овака добро, којзнае колку вежбање и неуспешни обиди им требале.

Со оглед на тоа дека мобови најблиску има во Дуротар, а најблиските се лвл 10, баш би сакал да ми кажеш според твојата техника, како може лвл 1 да изджи ќотек од Дуротар до пред банка во Оргримар и да умре во одредена положба :)

Претпоставувам дека ова е направено со тоа што е искреирано карактер, донесен до Оргримар и после е избришан и карактерот фактички е избришан од датабаза и телото изумира на земја. Тоа ми е најлогичко решение.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Извини, не знаев дека пред банката во Оргримар е ова. :kesa:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Najnov nacin na reklamacija -.-

Од Eonar е ова? Пред некој ден видов ваква работа таму... :)

Пак истата приказна... Јас да си исполнам ветување сам што сум си го ветил... :kesa: Нема шанси. :pos: Гледаме се in-game...

Name: Elenna
Race: Human
Class: Priest
Server: Eonar (EU)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дај кажете некој многуууууу FUN сервер за 2.4.3.....
Онака да се почнит и да си купвиш најјака опрема и такви работи :)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Дај кажете некој многуууууу FUN сервер за 2.4.3.....
Онака да се почнит и да си купвиш најјака опрема и такви работи :)
Има посебна тема за пиратски/приватни сервери.

Иначе еве ти страна, види си сам.

Али мислам дека веќе нема сервери на 2.4.3.. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom