- Член од
- 2 октомври 2008
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 50
До негде си во право , пример за да ја исчистиш AQ40-ката требаше салам игра, а и дефинитивно поинтересно беше тогаш. Ама и на самиот почеток на TBC дури и за Karazhan за принцот требаше многу труд , а ипак беше за 10 луѓе. А да не зборам за Lady Vashj, Kael'thas, Archimonde , Illidan и др. Проблемот настана со сите тие пачој и ослабнување на сите босој. Цела Каразан општо е нерфната сигурно 5 пати и повеќе. За да влезиш во Hyjal ти требаше да ги исчистиш SSC и TK прво, а сигурно ке заглавиш на последните босој. После Hyjal скоро се ти е "free loot", за пак да заглавиш на archi, и дури тогаш влегваш во BT.Абе ти истанца за 25 луѓе ја сметаш на добар и тежок Raid? Raid беше пред ТBC 40 луге и тепање масовно , се што беше под 40 луѓе се идеше со рандом групи не со гилд.:uvo:
Јас искрено ова сега што ги прават истанциве за 10,20,25 луѓе не го сметам за асален PvE.
Е сеа со то шо близз напраја одма да можиш да влегваш во BT i Hyjal, а првите боссој таму се полесни од обичен босс во 5 ман инстанца ( посебно 2-риот BT )+ новите badge rewards кои ги напраја рамно на t5 и појаки, а и да не заборам то шо наместо по 1 токен t5 t6 , направија по 3 .. ја напраја играта катастрофа. Незнам ни зошто го напишав ова ти сигурно го знајш ама ај нека седи .
Инаку лично јас стигнав со мојот гилд то Gurtogg и заради се ова шо го напишав погоре ми се оддигра играта , напрајв пауза од некој месец и еве сеа почнувам пак во wotlk па ке видиме како ке оди . :smir: