- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 122
Абе искрено браво што си фатил ранк 14, тоа барем не мора мене да ми кажуваш колку е лесно, најди си група со која ќе фармаш хорди 2-3 месеца и оп ранк 14, а за играта дека станува досадна после БТ епа тука си грешка, ако си бил толку добар и све со глаиве од Илидан па зашо не продужи Сунвел, да со овој 3,0 пачот сите босови се нерфнати 30% помалце ХП ама ете гилдовите шо го немаа бутнато бруталус пред пачов сеа заглавуваат на Фелмист, зашо? Зашо ти треба мозок за далје да идеш, а освен тоа не збори глупости дека не можеш да бидеш на две полиња и пвп и пве, од мој гилд има рогуе шо има гладиатор титула од последните 2 сезони а има и 2 варглаиве и со гилдот тепа до 5-ти бос у сунвел ова се пред пачот значи, а тоа дека зимање епици е лесно, да дури и премногу е лесно ама тоа не е баш така лошо, како и да е нубовите шо имаат таква опрема од баџови ке се познаат, а има и такви шо се стварно добри и им требало баш таква опрема да продужат даље.брале во играта уште на старт се одредуваш во тбц или ќе бидеш фул хардкоре pvp што значи само арена или пак фул pve што значи раидање. А само да знаеш pretbc times бев пвп маниак и после 4.5 месеци тогаш качив ранк 14, е сега замисли дали нема и на тебе да ти скисне од пвп после 4.5 месеци млатење хорди со premades. А за тоа т6 го собрав, еден glaive имав дури зошто другиот никако да падне. И кажи ми после тоа што да правам да фармам босеви за ништо што не ми треба од нив. + Јас зборам за мене и за други што се откажале, но реков на сите што играат и што сакаат да продужат нека продужат тоа е нивно право не мое. Но blizard ја уништија играта уште кога си отиде првиот тиме што ја креираше, тоа е бајаги бајаги назад у времето. Се што прават сега е за пари, да можат и ќе направат да купуваш gear со real money, но тоа ептен ќе ги уништи. Знаеш какви смешки се дешаваа у тбц. Замисли јас се утепав од фармање и правење инстанци да го направам SSC prequestot, и после им текна ај ќе го извадиме сите да можат да идат, смешно е тоа за сите ние што се измучивме да ја утепаме lady vashj и kael. А не сега секој тетрис у играта може да отиде BT etc.
Сума сумарум, новата експанзија ќе биде супер, играм на бетата моментално и ме тера да си ставам гамекард пак, иначе не прекинав зашо беше досадно него дека немам повеќе време за игра.
ПС: Извинување шо пишувам ВоВ изрази на кирилица ама јебига ме мрзи да сменам :baeh: