- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 122
брале во играта уште на старт се одредуваш во тбц или ќе бидеш фул хардкоре pvp што значи само арена или пак фул pve што значи раидање. А само да знаеш pretbc times бев пвп маниак и после 4.5 месеци тогаш качив ранк 14, е сега замисли дали нема и на тебе да ти скисне од пвп после 4.5 месеци млатење хорди со premades. А за тоа т6 го собрав, еден glaive имав дури зошто другиот никако да падне. И кажи ми после тоа што да правам да фармам босеви за ништо што не ми треба од нив. + Јас зборам за мене и за други што се откажале, но реков на сите што играат и што сакаат да продужат нека продужат тоа е нивно право не мое. Но blizard ја уништија играта уште кога си отиде првиот тиме што ја креираше, тоа е бајаги бајаги назад у времето. Се што прават сега е за пари, да можат и ќе направат да купуваш gear со real money, но тоа ептен ќе ги уништи. Знаеш какви смешки се дешаваа у тбц. Замисли јас се утепав од фармање и правење инстанци да го направам SSC prequestot, и после им текна ај ќе го извадиме сите да можат да идат, смешно е тоа за сите ние што се измучивме да ја утепаме lady vashj и kael. А не сега секој тетрис у играта може да отиде BT etc.
Абе искрено браво што си фатил ранк 14, тоа барем не мора мене да ми кажуваш колку е лесно, најди си група со која ќе фармаш хорди 2-3 месеца и оп ранк 14, а за играта дека станува досадна после БТ епа тука си грешка, ако си бил толку добар и све со глаиве од Илидан па зашо не продужи Сунвел, да со овој 3,0 пачот сите босови се нерфнати 30% помалце ХП ама ете гилдовите шо го немаа бутнато бруталус пред пачов сеа заглавуваат на Фелмист, зашо? Зашо ти треба мозок за далје да идеш, а освен тоа не збори глупости дека не можеш да бидеш на две полиња и пвп и пве, од мој гилд има рогуе шо има гладиатор титула од последните 2 сезони а има и 2 варглаиве и со гилдот тепа до 5-ти бос у сунвел ова се пред пачот значи, а тоа дека зимање епици е лесно, да дури и премногу е лесно ама тоа не е баш така лошо, како и да е нубовите шо имаат таква опрема од баџови ке се познаат, а има и такви шо се стварно добри и им требало баш таква опрема да продужат даље.

Сума сумарум, новата експанзија ќе биде супер, играм на бетата моментално и ме тера да си ставам гамекард пак, иначе не прекинав зашо беше досадно него дека немам повеќе време за игра.
ПС: Извинување шо пишувам ВоВ изрази на кирилица ама јебига ме мрзи да сменам :baeh: