Wotlk 3.0.x

B

Blacks

Гостин
Da ti kazam pravo mozda kara-BT bea...kolku tolku lesni(iako nihilum se pokazaa kako vistinski pro igraci i ja butnaa 20 dena pred ostanatite).Posle ja napravija SWP koja da ti kazam pravo ne e lesna.Tie so porano odea BT/MH sea zaglavuvaat do kraj(ova zboram za pred 3.x.x patchot).Sea gi nerfnaa SITE AMA BAS SITE raidovi i kara se ide za 1 saat.Luge so uste imaat t5 na niv idat i tepaat SWP.KAJ GI NAPRAVIJA EPTEN JAKI TALENTITE PA USTE I GI NERFNAA BOSOVITE:nesvest:
Hehe interesno e toa sto ne samo so odat t5 lugje vo SWP tuku pravat i PUG grupi za tamu a ne guild run ...:uvo:

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Inace mnogu e glupavo na nekoj lvl da preovladuva nekoja klasa a na drugi druga(primer lvl 50 shaman e Overpower za drugite na negov lvl)

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Да точно БЦ му бесе чист промашај искрено мислам дека и со WOTLK доста играчи ке му заминат а искрено кој будала би почнал од ново 100 евра ке му треба само за ацц да купи :pos2:
Za da kupis Acc(prazen) ke ti treba okolu 50-60 evra(35 wotlk i 2x 10-15 za wow i TBC)

B

Blacks

Гостин
Znae nekoj kade vo Makedonija moze da se kupi Wotlk koga ke izleze na 13 noemvri?? Se javiv vo Niko computers rekoa deka ke dojde kaj niv 10 dena otkako ke izleze na 13ti. Slusnav nesto za Jugoton demek naracki se pravele i deka ke ja donesat igrata tocno na 13noemvri ama ...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
врска немам...јас ке ја купам со надоградба од страната со кредитна исто како тбц што беше

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Овој пач лично не ми се мн допаѓа, мн ги направиле детски работите....
Околу купувањето, планирам сега за сега да ја купам првата вов со се тбц, така да ке почнам да играм нешто со првиот ке го инсталирам вториот и со вториот до 70, и понатаму ке ја земам и лич кинг, а сигурно ке поефтини.... поздрав ( Ако има некој информации за цената на двете вов, или бчест ВЕ МОЛАМ ПИШЕТЕ! )

B

Blacks

Гостин
Овој пач лично не ми се мн допаѓа, мн ги направиле детски работите....
Околу купувањето, планирам сега за сега да ја купам првата вов со се тбц, така да ке почнам да играм нешто со првиот ке го инсталирам вториот и со вториот до 70, и понатаму ке ја земам и лич кинг, а сигурно ке поефтини.... поздрав ( Ако има некој информации за цената на двете вов, или бчест ВЕ МОЛАМ ПИШЕТЕ! )
hehe i ti si uste dete be :nenene: Se zezam

okolu kupuvanjeto Wow ti e 677 denari, TBC ti e 800 denari a Wotlk ke bide nekade okolu 2000 denari..
Mozes uste sega da si ja poracas od Jugoton, od tamu velat ke stignala taman na D-day t.e 13ti noemvri :P

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Значи околу 1477 Ден. излегува првиот и вториот дел, за 3 не размислувам... :) Ти ја имаш вов, кој лвл си... ? :zver:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Стварно знае некој кај може да се купи ВОВ на 13-15 ? Или пак ќе треба од Торенти да ја симињам -.- -.-/

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ај утре имате за европа 3.0.3 пачот ке излезе. :smir:

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
ja otkazav letoska dosadna stana, ubava e igrata za pve ali ja sum poveke pvp igrac a vo wow e sranje pvp-to. momentalno Warhammer zema zalet pa ke vidime do kaj ke stigne

B

Blacks

Гостин
Стварно знае некој кај може да се купи ВОВ на 13-15 ? Или пак ќе треба од Торенти да ја симињам -.- -.-/
Vo Jugoton tvrdat deka Wotlk ke pristigne na D-day pa sega ke vidime/... Inaku mozes ako sakas da si poracas pred vreme.. Za cenata ne se znae ama bi trebalo da bide okolu 2k denari

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Vo Jugoton tvrdat deka Wotlk ke pristigne na D-day pa sega ke vidime/... Inaku mozes ako sakas da si poracas pred vreme.. Za cenata ne se znae ama bi trebalo da bide okolu 2k denari

Ako Југотон испаднат поштени и ја земат играта на време па и ја продаваат по оргиналните цени ја на аватар нјуд пикчр од мене ќе си стаам и ќе си седи така ....

50еур мин ти зимаат југотон ... да не речам и више ... нема шанси од кај нив да зеам ..... на црни овци пари ке праеле.

АЛи ќе видиме =)

Уше неам 70ка на новиов акк а ни стариот не сум го продал =)

Kajgana Shop

На врв Bottom