World of Warcraft:The Wrath of the Lich King

• Креатор на темата Креатор на темата Gadfly Baba
  • Време на започнување Време на започнување
Daj be nekoj neka kaze kako e vo Ulduar? Dali vredi povtorno da pocnam da igram ...

Интересно е, мада уште багови има на некои од босевите. Секој фајт е различен, на пример на првиот бос сите влагате у тенкчиња и хеликоптери кои имаат и место за совозач и газите армија од dwarves за на крај да стигнете до Leviathan-от.

Исто така има и Argent Tournament во Icecrown, тоа ти е нешто ко витешки борби со копја и слично, прилично интересно.

Голем buff прими ретри паладинот, пред некоја недела го кренав 80-ка ( алт ) .. се на се има 2.5к ап, мава ко несалам.. 4к дпс на Sartharion.

Слушнав дека тој новиот Бос во Винтерграсп бил бајаги тежок...
Точни ли се гласините дека од Сафирон паѓа флај маунт?

И малце е разочарувачки фактот што некои гилдови исчистиле се во еден ден, знаеме за кој станува збор:drk:.

И малце е разочарувачки фактот што некои гилдови исчистиле се во еден ден, знаеме за кој станува збор:drk:.

Не е нешто посебно тежок, само бара малце тим плеј .. и негде во просек околу 3к дпс од чоек.. така да тешко е со пуг група да ја поминиш.. за 25-ка зборам .. 10-ките лесни се. И да .. за 1 ден ensidia ( nihilum / sk gaming ) исчистија се .. сега на хард мод ја поминват .. малце потешко му оди .. ама кај да е ке ја исчистат.

Idi na wowarmory i najdi Kungen (guild masterot na ensidia voedno i Main tank) kakvi itemi ima ... loodaci:vozbud:

Сафирон не ,али Сартарион + 3 дрејка на 10 ман дава црн дрејк а на 25 ман дава виолетов дрејк.Новиот бос е лесен само ти требит рејнџ дпс класи и способни танкери.

Интересно е, мада уште багови има на некои од босевите. Секој фајт е различен, на пример на првиот бос сите влагате у тенкчиња и хеликоптери кои имаат и место за совозач и газите армија од dwarves за на крај да стигнете до Leviathan-от.

Исто така има и Argent Tournament во Icecrown, тоа ти е нешто ко витешки борби со копја и слично, прилично интересно.

Моторчиња и тенкчиња.Хелихоптери њама.Даље Левијатанот е ко тој од Kael'Thas советниците негови тој вориорот што ќе се фокусира на една мета и по него иде.То е целата стратегија на левијатан.:pos:

Give Molten Core Heroic !

Србо за 25-ка новиот во VOA не е баш лесен. Освен ако не го нерфнаја со пачот шо излезе.. немам влезено оти 2 недели негде. Ние знам ојдовме со просек од 4к дпс по чоек.. и под 30% не го однесовме. А можи и до нас да е .. дека Pug бевме -.-

Србо за 25-ка новиот во VOA не е баш лесен. Освен ако не го нерфнаја со пачот шо излезе.. немам влезено оти 2 недели негде. Ние знам ојдовме со просек од 4к дпс по чоек.. и под 30% не го однесовме. А можи и до нас да е .. дека Pug бевме -.-

25-ка незнам неам пробано т.е неам стигнато со време :pos: Богами оти дропа Т8мица мора да имаш цела група накитена со епици од 25ките рејдови.:helou:

После нерфоите све стана гола вода, VoA 25 е смешка, а The Siege of Ulduar босевите ги pug-авме 25ка, а пред недела дена pug-ав 10ка до Ходир. Близард не издржаа и нерфнаа све.......

Дај BWL хероик па ќе видиш како 90% од нафураните гилдови ќе вајпаат ко магариња.:vozbud:

Или барем нека вратат attument questови за рејдовите.

После нерфоите све стана гола вода, VoA 25 е смешка, а The Siege of Ulduar босевите ги pug-авме 25ка, а пред недела дена pug-ав 10ка до Ходир. Близард не издржаа и нерфнаа све.......

Ееее таман ке седнував по подолга пауза.. се разочарав

Наредната недела уплаќам. Не можев да издржам и да се откажам морам да го видам Улдуар. Патем речено најдов еден типац продава гејм кард за 4к голд. Ќе купам јас тие денови од него и ако не е scam ќе ви пишам во случај да има заинтересирани...

Ај да се надоврзам на блекс .. ако има некој на дарксороу нека пиши .. имам чоече шо продава од 2к - 5к . .зависи колку има во него моментално :)
Посекако неиграм јас .. барем нека зема некој шо има желба за играње.

kakva voa kavi instanci vrska nema ova u wrath fakas 80 i full si epici bosovite od mrtov po mrtov dajte da vratat toa vanila wow :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom