Г
Грејвдигер
Гостин
немам опција да додадам нов виџет или неможам да ја пронајдам
Widgets - Text Widget или Text/HTML не знам точно како е потпишен виџетот на англиски и таму ќе го ставиш кодот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немам опција да додадам нов виџет или неможам да ја пронајдам
фала братWidgets - Text Widget или Text/HTML не знам точно како е потпишен виџетот на англиски и таму ќе го ставиш кодот.
не е до гугл...мислев да не е до темата да нема слободно место за банери...ама не е ни до тоа..на гугл ми се изработени ги внесов кодовие ми пишува 9 виџетс актив а ги нема никадеI dunno. Види од Google да не треба да одобрат или така нешто... Одамна не сум си имал работа со AdSense, којзнае колку работи се имаат сменето. Како и да е, проблемот е до Ads. WordPress нема ништо тука, сѐ правиш како што треба.
не е до гугл...мислев да не е до темата да нема слободно место за банери...ама не е ни до тоа..на гугл ми се изработени ги внесов кодовие ми пишува 9 виџетс актив а ги нема никаде
Друже во WP не се дефинира број на банери, никаде не си ограничен, ниту пак со број на виџети. Ставаш кодот во виџет и шибаш, тоа што не го покажува немам појма што е проблемот и не верувам да е до WordPress бидејќи кодот не е од него. Ај пробај стави го кодот во некој пост (во HTML) и постирај и види дали ќе се покаже.
btw Секој втор има инсталирано Ad Block Plus на FF или било кој друг прелистувач и не ги гледа рекламие, што ќар?
да ти дадам јузер пробај ?Епа не знам, види што е фрката со банерите во footer-от. Види темата да не има опции за овозможување/оневозможување на тие полиња за виџети. Не можам на памет да ти зборам, а ниту пак сум во можност моментално подетално да го разгледам темплејтот и зошто не се прикажуваат виџетите.
да ти дадам јузер пробај ?
more problems
турив еден банер од гоогле и супер си работе...а после ставив уште 3...покажува дека ги користам дека работат а ги нема никаде на страната ?
http://shitandstuff.onlinewebshop.net/
нема врскаНе можиш да имаш повеќе од 3 банери, толку е максимумот што го дозволува Google Adsense.
нема врска