Г
Грејвдигер
Гостин
Widgets - Text Widget или Text/HTML не знам точно како е потпишен виџетот на англиски и таму ќе го ставиш кодот.немам опција да додадам нов виџет или неможам да ја пронајдам
Widgets - Text Widget или Text/HTML не знам точно како е потпишен виџетот на англиски и таму ќе го ставиш кодот.немам опција да додадам нов виџет или неможам да ја пронајдам
фала братWidgets - Text Widget или Text/HTML не знам точно како е потпишен виџетот на англиски и таму ќе го ставиш кодот.
не е до гугл...мислев да не е до темата да нема слободно место за банери...ама не е ни до тоа..на гугл ми се изработени ги внесов кодовие ми пишува 9 виџетс актив а ги нема никадеI dunno. Види од Google да не треба да одобрат или така нешто... Одамна не сум си имал работа со AdSense, којзнае колку работи се имаат сменето. Како и да е, проблемот е до Ads. WordPress нема ништо тука, сѐ правиш како што треба.
Друже во WP не се дефинира број на банери, никаде не си ограничен, ниту пак со број на виџети. Ставаш кодот во виџет и шибаш, тоа што не го покажува немам појма што е проблемот и не верувам да е до WordPress бидејќи кодот не е од него. Ај пробај стави го кодот во некој пост (во HTML) и постирај и види дали ќе се покаже.не е до гугл...мислев да не е до темата да нема слободно место за банери...ама не е ни до тоа..на гугл ми се изработени ги внесов кодовие ми пишува 9 виџетс актив а ги нема никаде
Друже во WP не се дефинира број на банери, никаде не си ограничен, ниту пак со број на виџети. Ставаш кодот во виџет и шибаш, тоа што не го покажува немам појма што е проблемот и не верувам да е до WordPress бидејќи кодот не е од него. Ај пробај стави го кодот во некој пост (во HTML) и постирај и види дали ќе се покаже.
btw Секој втор има инсталирано Ad Block Plus на FF или било кој друг прелистувач и не ги гледа рекламие, што ќар?
да ти дадам јузер пробај ?Епа не знам, види што е фрката со банерите во footer-от. Види темата да не има опции за овозможување/оневозможување на тие полиња за виџети. Не можам на памет да ти зборам, а ниту пак сум во можност моментално подетално да го разгледам темплејтот и зошто не се прикажуваат виџетите.
После 16ти Јуни, не можам до тогаш. Ако има некој друг што знае и може да види нека се пријави.да ти дадам јузер пробај ?
Не можиш да имаш повеќе од 3 банери, толку е максимумот што го дозволува Google Adsense.more problems
турив еден банер од гоогле и супер си работе...а после ставив уште 3...покажува дека ги користам дека работат а ги нема никаде на страната ?
http://shitandstuff.onlinewebshop.net/
нема врскаНе можиш да имаш повеќе од 3 банери, толку е максимумот што го дозволува Google Adsense.
Во право е klikster, максимумот на реклами е 3... а ти ги имаш во тој дугачкиот. Кажав дека не пратам што се дешава со Google Ads, ама сега баш побарав на google.com/adsense/support, ти пишува таму.нема врска