- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 0
https://www.companywall.com.mk/kompanija/волт-северна-македонија-дооел-скопје---во-ликвидација/MM9qvFyR
нешто чудно мириса работава
нешто чудно мириса работава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја зема сликата од Јанко Бурек
Има такви ранци и прават вака, претежно со кола.Ако ја зема сликата од Јанко Бурек, тогаш е можно фотошоп. Волт нема такви мали ранци.
Зошо да не може, еве јас сум во Шведска и пред саат и половина добив достава. Нарачано од foodora, ми доаѓа со ист ваков ранец од Волт. Ме збуна и мене.
Дали може во две фирми да си вработен? Особено иста дејност што имаат фирмите.Зошо да не може, еве јас сум во Шведска и пред саат и половина добив достава. Нарачано од foodora, ми доаѓа со ист ваков ранец од Волт. Ме збуна и мене.
Може истиот возач да работи за повеќе платформи и да подигнува нарачки независно. Нели се платени по нарачка а не по ден.
Доставувачите на Корпа и Волт не се вработени ни во Корпа ни во Волт. Во Кликни јади имаше неколку вработени, ама не сите. Во Корпа и Волт нема ни еден вработен доставувач.Дали може во две фирми да си вработен? Особено иста дејност што имаат фирмите.
Па не верувам да успее сите да ги достави вака на време. Тешко да ти се врзе достава во ист правец.Ако нарачките се доставени на време и како што треба, тогаш кој е проблемот?
Епа како функционираат Корпа и Волт ако нема вработени? Или доставувачите преку друга фирма се вработуваат?Доставувачите на Корпа и Волт не се вработени ни во Корпа ни во Волт. Во Кликни јади имаше неколку вработени, ама не сите. Во Корпа и Волт нема ни еден вработен доставувач.
Не знам како е ова регулирано законски во МК, ама тука не е проблем.Дали може во две фирми да си вработен? Особено иста дејност што имаат фирмите.
Доставувачите се со договор на дело. Повеќето си се веќе вработени во други фирми, а ова им е дополнителна работа, во слободно време.Епа како функционираат Корпа и Волт ако нема вработени? Или доставувачите преку друга фирма се вработуваат?
Има такви ранци и прават вака, претежно со кола.
Не им се може ништо оти треба некој да има на терен да ги лови Индијанците ама такво нешто нема ни Корпа ни Волт.