Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Не го сметам Израел како една од добрите држави. Не знам зошто константно ми го спомнуваш.

Затоа што се залагаш за истото како Израел и одгомен дел на неговите подржувачи и финансиери. Преплавување на Европа со пипл оф колор.

Затоа што се залагаш за истото како Израел и одгомен дел на неговите подржувачи и финансиери. Преплавување на Европа со пипл оф колор.
Океј, што има тоа врска? Јас не се залагам за тоа поради Израел.

Феминистки коски оставија во борбата за женската кауза а овие преку шорткат им се уфрлија во „таборот,“ сосе маљави гради. „Блиски среди од хејтерски вид“ меѓу група мирни феминистки и неколку разголени транџи кои им се дерат од ограда; дека ќе ги лупаат, дека се наци ѓубриња и дека никој не ги посакува. Запазете ја „онаа“ со зеленото капче.

Баграта шекспирова сеуште уништува уметнички дела. Редно време е уметникот со вертикалните бркчиња да го клонираат.

Баграта шекспирова сеуште уништува уметнички дела. Редно време е уметникот со вертикалните бркчиња да го клонираат.
Лудите пуштени на слобода и никоj не ги затвара...тоа е наjголемиот проблем овде!

@Shakespear
Шеки, како иде транзициjата? Ти поникнаа ли цицки веќe?

Одамна му се него пораснати, од недостаток на тестостерон во телото и прекумерното внесување на производи со соја.

Нема потреба од сајдефектите на тој уметник со бркчиња.
Доволно е ваквиве у станица попара да ги направиш до бесознание.

"Woke" културата е официјално присутна и во нашите школи.

Имено, во основни училишта во Кавадарци / Велес (за кои јас имам информација) млади девојчиња биле испраќани на часови по социјална грижа (еден вид на казна) затоа што дома родителите ги учеле дека врската помеѓу момче и девојче е нормална. Станува збор за деца многу далеку од полнолетни и многу далеку од способни да размислуваат за нивната сексуална ориентација, но сепак агендата им се форсира од страна на наставниците.

Ако не се грижевте за "woke" културата во Македонија, мислам дека веќе е време да почнете.

...
Ако не се грижевте за "woke" културата во Македонија, мислам дека веќе е време да почнете.
За жал мнозинството уште мисли дека лудилото е изолирано на запад, и дека е „кул“ да се продолжува со virtue signalling и позирање.

Имено, во основни училишта во Кавадарци / Велес (за кои јас имам информација) млади девојчиња биле испраќани на часови по социјална грижа (еден вид на казна) затоа што дома родителите ги учеле дека врската помеѓу момче и девојче е нормална. Станува збор за деца многу далеку од полнолетни и многу далеку од способни да размислуваат за нивната сексуална ориентација, но сепак агендата им се форсира од страна на наставниците.

Ти гарантирам не ги учеле дека тоа е нормално туку дека све друго е ненормално. И школото ја направило правилната работа: да ги научи тие девојчиња вистината и да ги заштити од лагите на своите родители.
Јас сум горд што нашите училишта се трудат да ги заштитат децата од научни невистини, а треба и вие исто.

Информацијата е од родителите.
Епа добро, што има да се жалат тогаш? Училиштата исто така ги учат дека и момче и девојче е нормално да се сакаат, исто како момче и момче, или девојче и девојче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom