Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.104
Поени од реакции
9.442
Не го сметам Израел како една од добрите држави. Не знам зошто константно ми го спомнуваш.
Затоа што се залагаш за истото како Израел и одгомен дел на неговите подржувачи и финансиери. Преплавување на Европа со пипл оф колор.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Затоа што се залагаш за истото како Израел и одгомен дел на неговите подржувачи и финансиери. Преплавување на Европа со пипл оф колор.
Океј, што има тоа врска? Јас не се залагам за тоа поради Израел.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.104
Поени од реакции
9.442

Феминистки коски оставија во борбата за женската кауза а овие преку шорткат им се уфрлија во „таборот,“ сосе маљави гради. „Блиски среди од хејтерски вид“ меѓу група мирни феминистки и неколку разголени транџи кои им се дерат од ограда; дека ќе ги лупаат, дека се наци ѓубриња и дека никој не ги посакува. Запазете ја „онаа“ со зеленото капче.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.622
Поени од реакции
26.448
Член од
16 ноември 2020
Мислења
866
Поени од реакции
2.011
Лудите пуштени на слобода и никоj не ги затвара...тоа е наjголемиот проблем овде!

@Shakespear
Шеки, како иде транзициjата? Ти поникнаа ли цицки веќe?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.815
Поени од реакции
40.096
Одамна му се него пораснати, од недостаток на тестостерон во телото и прекумерното внесување на производи со соја.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Нема потреба од сајдефектите на тој уметник со бркчиња.
Доволно е ваквиве у станица попара да ги направиш до бесознание.

Член од
13 септември 2020
Мислења
63
Поени од реакции
155
"Woke" културата е официјално присутна и во нашите школи.

Имено, во основни училишта во Кавадарци / Велес (за кои јас имам информација) млади девојчиња биле испраќани на часови по социјална грижа (еден вид на казна) затоа што дома родителите ги учеле дека врската помеѓу момче и девојче е нормална. Станува збор за деца многу далеку од полнолетни и многу далеку од способни да размислуваат за нивната сексуална ориентација, но сепак агендата им се форсира од страна на наставниците.

Ако не се грижевте за "woke" културата во Македонија, мислам дека веќе е време да почнете.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.945
Поени од реакции
34.300
...
Ако не се грижевте за "woke" културата во Македонија, мислам дека веќе е време да почнете.
За жал мнозинството уште мисли дека лудилото е изолирано на запад, и дека е „кул“ да се продолжува со virtue signalling и позирање.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043

Имено, во основни училишта во Кавадарци / Велес (за кои јас имам информација) млади девојчиња биле испраќани на часови по социјална грижа (еден вид на казна) затоа што дома родителите ги учеле дека врската помеѓу момче и девојче е нормална. Станува збор за деца многу далеку од полнолетни и многу далеку од способни да размислуваат за нивната сексуална ориентација, но сепак агендата им се форсира од страна на наставниците.

Ти гарантирам не ги учеле дека тоа е нормално туку дека све друго е ненормално. И школото ја направило правилната работа: да ги научи тие девојчиња вистината и да ги заштити од лагите на своите родители.
Јас сум горд што нашите училишта се трудат да ги заштитат децата од научни невистини, а треба и вие исто.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Информацијата е од родителите.
Епа добро, што има да се жалат тогаш? Училиштата исто така ги учат дека и момче и девојче е нормално да се сакаат, исто како момче и момче, или девојче и девојче.

Kajgana Shop

На врв Bottom