Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.027
Поени од реакции
41.955
Види ја кокошкава со љиљакова коса што кажува за своето дете што го терала да иде на вакви болеснички претстави. Најголемите вакви глупости се поддржани од бели жени. Жените живеат во машкиот свет веќе 100 години, т.е ги уживаат сите права, но не и одговорности, и веќе скроз забегаа и уништија еден куп генерации. Свет, кој што мажите го граделе илјадници години, овие го уништија за секунда.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.928
Поени од реакции
35.945
Судија (транџа) пресудува врз основа на цитат од мјузикл... Овие ли се тие западни идеали кои не убедуваат дека треба да се стремиме?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.665
Поени од реакции
43.640
Гејтс пробувал да покира куртоните и лубрикантите но едвај успевал. УСАИД ништо не го менело.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.458
Поени од реакции
47.871
Sinot na Robert De Niro

1742617213586.png

Ne moze da me ubedi nekoj deka ovde ne stanuva zbor za nekakov sektashki kult, mislam, koi se sansite sekoe vtoro dete '' zvezdite '' od Holivud da e ili gej ili trandza.
Teski bolesnici. :popce:
Автоматски споено мислење:

Tony e legenda, go pratam od sam start uste koga ic ne bese u spotlajt, gospod zdravje da mu dade na algoritamot sto mi e setiran za rilsovi pa odma mi go ubacuvase u kombinacija, se iznenadiv deka deckovo zivee vo Kina, mislev e kinez koj zivee u amerika ali jok, go probi cel marketing, totalno all in vleze.

Kajgana Shop

На врв Bottom