Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.957
- Поени од реакции
- 35.995
Уринираат врз Британија
replace Easter celebrations with a "refugee week" to promote diversity...

Уринираат врз Британија
Да не станува збор за нов наратив после победата на Трамп ?Дури ни woke медиумите не можат да го сварат филмов
Ne, site gi kritikuvaat rimejkovite za bezdushni uste od aladin i kralot lav i pred toa.Да не станува збор за нов наратив после победата на Трамп ?
Мислам дека е до цртите дека му се крупни. Ама затоа лејдис енд џентлмен, Мика Раун, ако не еволуција, тогаш револуција.Автоматски споено мислење:
![]()
Ne mi stoi za ista licnost deka e, no ako po nekoja shansa e...Мислам дека е до цртите дека му се крупни. Ама затоа лејдис енд џентлмен, Мика Раун, ако не еволуција, тогаш револуција.
Некои викаат дека било до тајландски хирурзи, некои викаат работел со некој од тимот на Кардашијан, некои викаат дека затоа што е многу ситен и слаб а со крупни очи леснно било. Како и да е... И за две години најде и муж и се донаполни пари од видеа. Да се исплаши човек.
Можда ама промената е очигледна.Milion sminki i operacii ne mozat ramenjata i racete da mu gi smenat.
I gnasna. Na sho lici ne lici na covek ko prvo, a ne pa zena.Можда ама промената е очигледна.
Абе, да.I gnasna. Na sho lici ne lici na covek ko prvo, a ne pa zena.
Да е, на видео едно си ја има покажано личната карта. И долго време е на ТикТок. Има видеа со мајка татко...Ne mi stoi za ista licnost deka e, no ako po nekoja shansa e...
Малку те поправив. А тој „мужот“ ако е барем малку нормален секако ќе полуди само малку да загребе под шминката, и да ја помириса таа загноената отворена рана меѓу ногите на фрикот.И за две години најде имужнекој ментален пациент и се донаполни пари од видеа. Да се исплаши човек.
На мажи не (ни) им се бендисува... Или барем тие на кои им се бендисува не се мажи, туку фрикови.И на многу мажи им се бендисуе.
Сѐ друго си во право само да додадам. Тоа што трпат самоволно луѓево оди многу подалеку од шминка. Буквално лицето им е лего скулптура со штрафови. Имаме таков еден во друг сектор, двапати годишно доаѓа за работа, еднаш дојде со маска. Викам жити сѐ дури сега ли фати ковид, вика не, кај вилицата некој механизам се подрасипал па чека термин да се 'заштрафи'. Огромна болка е бе тоа за необавезен зафат. Болка, трошоци, ризици... Они си знаат, додуша ама...Инаку за плашење е работава, ама за плашење колку дозволуваме да ни наметнуваат вакви тези во општеството.![]()
Патологија е тоа... Треба да се лечи во институции за ментално здравје, ане да се овозможува и засилува. Па уште и со од нас собрани пари.Болка, трошоци, ризици... Они си знаат, додуша ама...