Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.495
Поени од реакции
33.644
Црњо + геј = многу „диверзифициран“ лик. Единствено не е жена, ама во денешно време шекиевци можат да спорат дека бил транс-жена. Нели имал дечко, и се тоа. :unsure:

Инаку ко да памтам вакво нешто дека некаде имав читано за некој црњо самурај, минус геј делот.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.949
Поени од реакции
83.248
Носивост не е наведена... :unsure:
Колку кила може да издржи пред да се скине?

Небитна тривијална глупост. Суштината е битна, а суштината се боите. Знаеш ли колку животи ќе спасат тие бои? Колку транс-лица нема да се самоубијат кога ќе видат дека јажето им е у нивни бои?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.495
Поени од реакции
33.644
Ќе се жалат после за дискриминација, дека не-транс јажињата функционираат како што треба. :unsure:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.949
Поени од реакции
83.248
Поставката не му е точна*. Тоа е исто ко некој да праша - Ја сум од Марс, зошто ме тераат тука да плаќам данок?

* Не е точно тоа дека не е ни машко, ни женско, туку вистината е дека тој мисли оти не е машко, ни женско.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.949
Поени од реакции
83.248

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.473
Поени од реакции
4.305
Гледајќи како е со фејсбук
>досадни педерски тролови за кои сите што им протиривречат се нацисти или клозетирани
>вегани(nuff said)
>про палестински постови(најчесто од држави со лицмерно убедување кои ќутеа за нагорно карабах и ерменија)
>арапи со todays best post (со џихадисти или нинџи на него) или друга арапска религиозна содржина
>имбецилски христијани што ги имитираат арапати со религиозните глупости, или креационисти, или пак апокалиптичари
>дрег квинови
>флет ертери, it was aliens и копуци со џинови/нефилими и што и да не(фолијаши)
>афро центрици и со нивната обсесија со кемет и ваканда преправање глупости we wuz kangz
>арабалдо (на кој ќе му го сечат) против меси
>газди против кираџии
И други гомнарии
Што ме доведува до заклочук дека многу луѓе на планетава треба да се благословат со тап предмет во сивата материја.

Kajgana Shop

На врв Bottom