Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.903
Поени од реакции
40.793
Тоа си го заклучил без никаков доказ. Јас би рекол дека вие фашистите сте слабите мажи. Ние воук страната сме силните кои ги штитиме слабите од вашата опресија.
Во кои држави моментално се водат војни? Не во оние кои се највоук во светот.
Ај јас ова сум го заклучил без никаков доказ, ама затоа ти твоето си го потврдил со милион докази браво.

Еве ти едно видео каде што се прикажува твојата јака воук страна, каде што доживуваат мозочни удари и се на работ да ги стегне срце поради најбанални причини.

Ама ти затоа што си со главата напикан у шупак, нормално нема да го изгледаш видеово и нема ништо поучно да извлечеш од него, напротив ќе си продолжиш со болната пропаганда.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.903
Поени од реакции
40.793
Ќутек, работа и деца раѓање за овие и ќе се смират иначе нема спас.
Не знам што ги тера вака да се однесуваат, и најчесто ваквите фрикови се бели жени и повремено мажи со зголемен естроген во телото. Најверојатно е до хормонот, бидејќи машко со висок степен на тестостерон не се однесува вака ниту пак размисува како овие болесници.

Друго објаснување е дека ги запоседнал некој демон :D

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
очигледно излажа

или излажа дека му се пуштале
или излажа дека тие кои му се пуштале се хетеросексуалци
Ама зошто? Па кој хетеросексуалец (читај нормален човек) не би се палел на оној створ на онаа прекрасна, ахем... „Жена“? :unsure:
Автоматски споено мислење:

@Banzai

Eве ти подолу типични претставници на нивната генерација, каков светоглед имаат за реалноста и за животот. За жал. Толку се разгалени, и во толку нереален привид на реалнонста се растени - да секојдневниот обврски и работа им изгледаат како невозможно тешки. Едноставано не можат да се справат со тоа:

Тоа си го заклучил без никаков доказ. Јас би рекол дека вие фашистите сте слабите мажи. Ние воук страната сме силните кои ги штитиме слабите...
Абе ако дојде до вас да штитите нешто отиде се УПМ. Немој не ме брани работава.
Можеш ти да живееш во фантазија, ама еве ја реалноста:

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.185
Поени од реакции
9.694
Не знам што ги тера вака да се однесуваат, и најчесто ваквите фрикови се бели жени и повремено мажи со зголемен естроген во телото. Најверојатно е до хормонот, бидејќи машко со висок степен на тестостерон не се однесува вака ниту пак размисува како овие болесници.

Друго објаснување е дека ги запоседнал некој демон :D
Ја имам некое објаснување поврзано со колективна свест....секое општество си има по некое автоимуно заболување. Овие се болеста на неолиберализмот која у краен стадиум се манифестира со лудило...нема објаснување тука. Секое зло си го има семето на своето самоуништување у базичниот код и тоа е закон у универзумов. Разлика од едно до друго е во времетраењето односно циклусот.
Дијалектика....и што постираше @Vanlok погоре
1698401991198.png

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.903
Поени од реакции
40.793
Само малку ако скролнеш и ако ја извадиш главата од земја, ќе видиш дека има постирано твитови каде што ваквите Ген З дегенерици буквално плачат и доживуваат мозочни удари затоа што требало да работат од 9-5 и не можеле тоа да го поднесат.

Баш ме интересира од што ќе живеат кога ќе им изумрат старците, или до тогаш планирате да воведете комунизам насекаде, па да биде лежи лебу да те јадам? :icon_lol:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Нека се навратат на разговоров кога ќе додје време за старечки дом. :)
Да не генерализирам за цела генерација ама посебно од вас најразгалените (најзабеганите) копиљаци - вие бе буквално едно јајце не знаете да испржите. Родители ве издржуваат, буквално ве чуваат како инвалиди до 40+ или поточно до смрт... Ако родителите од вас чекаат чување, подобро уште отсега да си ставаат настрана за старечки дом. Секако подобро него на ваши хирови да ги потрошат.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Дали ова треба да е сон на ликот што се маскира како Хитлер за Halloween? Иронијата што сте ја промашиле е уште посмешна.
Иронијата е што ти не ни почнуваш да разбираш колку ти го перат мозочето во тие ехо коморите (каде си прочитал дека имало иронија пошто Картман нешо Хитлер фан, ова она). Појма немаш за што зборуваш пошто не ги ни гледаш Саут Парк, a барем цртани да гледаш кога веќе не читаш ни за кyрaц.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Иронијата е што ти не ни почнуваш да разбираш колку ти го перат мозочето во тие ехо коморите (каде си прочитал дека имало иронија пошто Картман нешо Хитлер фан, ова она). Појма немаш за што зборуваш пошто не ги ни гледаш Саут Парк, a барем цртани да гледаш кога веќе не читаш ни за кyрaц.
Сум ги гледал до некое време. Смешно ми е што ситуациите на Саут Парк се истите фантазии што вие си ги смислувате а фактички не постојат во реалност. И после глумите дека Саут Парк се потсмева со реалноста, а не со вашите измисленици.
Какви филмови ви сметаат од Марвел што мислите дека се пандеринг? Тоа што има главен лик жена или нешто?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Гледаш како ништо не разбираш?
Уствари па да, секако дека не гледаш. Предуслов е тоа за да се има твојот светоглед.

Kajgana Shop

На врв Bottom