Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
14 август 2018
Мислења
4.968
Поени од реакции
11.265
Реалноста е полоша од било што излезено од ВИ генераторите.
До таму се дојдени работите.

Пази го ова, и не е ВИ генерирано - ова се дешава секој ден во „напредниот демократски“ запад:

Абе не се за стап болеснициве.. тие си се за институција..
Туку овие “родителиве” што си го носат децата на вакви дешавки!
Ете на последното видео убаво се гледа!
Тоа се тие ретардирани миленијалци и воукери!
Јеб*ш га.. зошто некој што бил пионер со црвена марама сликан, а денес родител.. не го однесе детето на фрик-шоу?!

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Прашај ги копиљациве од Зет генерацијата:

Последно уредено:
Член од
14 август 2018
Мислења
4.968
Поени од реакции
11.265
Прашај ги копиљациве од Зет генерацијата:

Хахахаха ме изнасмеа…
Па после се чудат што мексиканците им ја преземаа земјата…
Овие снегулки за 10-15год ќе молат за корка леб!
И ти очекуваш да имаат мозок и да се запрашаат кој и како ќе(или веќе) им ги воспитува децата..

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Хахахаха ме изнасмеа…
Па после се чудат што мексиканците им ја преземаа земјата…
Овие снегулки за 10-15год ќе молат за корка леб!
И ти очекуваш да имаат мозок и да се запрашаат кој и како ќе(или веќе) им ги воспитува децата..

Автоматски споено мислење:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.903
Поени од реакции
40.793
100 пати сме пишувале, сега сме во good times create weak men, така да не очекуваат тешки времиња, а веќе почнаа војните полека полека да се отвараат. Се плашам само дека овој пат ќе биде крајот и нема да се сврти кругот повторно.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
100 пати сме пишувале, сега сме во good times create weak men, така да не очекуваат тешки времиња, а веќе почнаа војните полека полека да се отвараат. Се плашам само дека овој пат ќе биде крајот и нема да се сврти кругот повторно.
Не грижи се, нема да се сврти бидејќи не постои таков круг.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.903
Поени од реакции
40.793
Не грижи се, нема да се сврти бидејќи не постои таков круг.
Ти и твојата секта сте тие weak men create hard times ако по некоја случајност не се пронајде да ти кажам, ама па штом ми реплицираше со вакви глуп и идиотски пост очигледно е дека си ја имаш мувата на капата.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Eте, Шеки ти кажа како изгледаат работите од перспектива на ној со главата во земја... Со мала разлика што он ја држи набутана не во земја, туку во шyпaк. :unsure:

Им викаш седи подалеку од мене, но створовиве се агресивни. FAFO:

Автоматски споено мислење:

Aма искрено го постирам ова најмногу заради еден коментар под видеото: Should be playing for Italy with diving like that. :D

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ти и твојата секта сте тие weak men create hard times
Тоа си го заклучил без никаков доказ. Јас би рекол дека вие фашистите сте слабите мажи. Ние воук страната сме силните кои ги штитиме слабите од вашата опресија.
Во кои држави моментално се водат војни? Не во оние кои се највоук во светот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.334
Поени од реакции
84.522
Тоа си го заклучил без никаков доказ. Јас би рекол дека вие фашистите сте слабите мажи. Ние воук страната сме силните кои ги штитиме слабите од вашата опресија.
фашисти

Господ знае што ти значи тебе тоа.

Член од
3 јуни 2023
Мислења
650
Поени од реакции
2.201
Прашај ги копиљациве од Зет генерацијата...
Што мислиш дека @Shakespear работи? Јас гарантирам дека нема ни еден ден стаж и чека на неговите. Единствено во оние невладините кои живеат во некој паралелен универзум и никој ништо корисно не видел од нив.

Како ги штитите и со што? Со одржување семинари и работилници? Сега не се водат во woke земји ама затоа има тотална деградација на општеството таму и види на каде оди САД. Види и Европа што се случува. Единствено нешто што ги држи е високиот стандард кој полека исчезнува и потоа ќе биде интересно. Политичарите донесени од разни woke мунгоси го буткаат светот во војна и секако такви транс фрикови и недефинирани полови нема да одат да умираат.
Ти нема да издржиш 1 месец во тие woke земји. Ти реков исели се во тие земји и пишувај ни од таму.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.293
Поени од реакции
34.884
Премногу е неук за НВО платеник, или можеби јас имам преголеми очекувања од нив... Едно од двете. :)

Шеки, ова да не ти е некој другар - му се пушташ а? Или ако не му се пушташ, тогаш си „трансфоб“!

1698398067049.png

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.334
Поени од реакции
84.522
очигледно излажа

или излажа дека му се пуштале
или излажа дека тие кои му се пуштале се хетеросексуалци

Kajgana Shop