Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
14 август 2018
Мислења
4.986
Поени од реакции
11.349
Sheki eve go pustile od dusevna bolnica :sick:

Нека одат вака ако им држи у некој кварт кај што живеат арап.. пардон инжињерите, докторите, и професорите од Блиски Исток и Северна Африка!

Може пожарна и полиција таму не смее! Ама па нели граЏанско опШество имаат?! Нека си се пришетаат натаму…

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.437
Поени од реакции
30.930
Жена со делузија дека е трансродов маж уби 6 лица во христијанско училиште, 3 се 9годишни деца.
И сепак, за сите медиуми повторно е жена.

Во меѓувреме, сочуство до убицата, психолошки анализи, емпатија, адвокат на ѓаволот, никогаш досега не видено за претходните убијци во училишта.
Ова изгледа пошто е кон христијанско училиште не спаѓа во hate crime.

Последно уредено:

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.124
Поени од реакции
9.541
Жена со делузија дека е трансродов маж уби 6 лица во христијанско училиште, 3 се 9годишни деца.

Ментално пореметен член на култ врши терористички напад на христијанско училиште.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.364

Во меѓувреме, сочуство до убицата, психолошки анализи, емпатија, адвокат на ѓаволот, никогаш досега не видено за претходните убијци во училишта.
'ate muh misgendering
'ate childrun
'ate chrischuns
'ate me tits
'ate whities(not racis just don loike 'em)

Luv me trannies
Luv me insanity
Luv me libs
Luv me blackies
Simple as Turning point crazy

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.337
Поени од реакции
43.132

Дарлинг, изгледа дека тие што финансираат више сакаат транџи мажи него жени. Вие пак угнетени, овој пат од вашите сте. Сите медиуми се нафрлија трансџендер воман место мен.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
880
Поени од реакции
2.054
Во врска со фрикот-убиец во Нешвил.

Прочитаjте го овоj дел од информациjата:

We now know the attacker was a 28-year-old who identified as a transgender male (a biological woman), by the name of Audrey Elizabeth Hale - initially police thought they were a teenager.

They were a former student at the Covenant School and a Nashville resident who lived with their parents.

In a video released by police, Hale wore a black vest over a white T-shirt, camouflage trousers and a backwards red baseball cap as they roamed the school premises with the rifle brandished.

Ова е напишано од англискиот Sky. Замислете колку е отишол западот во аут кога за некоj фрик-убиец го пишуваат како "тие"...какви кретени!

Еве како изгледа информациjата во македонски, српски и бугарски саjт:

А не некоjа "they" според Sky. Инаку сопствениците на Sky се NBC, наjголемите подржувачи на фрикозоидната лгбт агенда.

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.364
Во врска со фрикот-убиец во Нешвил.

Прочитаjте го овоj дел од информациjата:

We now know the attacker was a 28-year-old who identified as a transgender male (a biological woman), by the name of Audrey Elizabeth Hale - initially police thought they were a teenager.

They were a former student at the Covenant School and a Nashville resident who lived with their parents.

In a video released by police, Hale wore a black vest over a white T-shirt, camouflage trousers and a backwards red baseball cap as they roamed the school premises with the rifle brandished.

Ова е напишано од англискиот Sky. Замислете колку е отишол западот во аут кога за некоj фрик-убиец го пишуваат како "тие"...какви кретени!

Еве како изгледа информациjата во македонски, српски и бугарски саjт:

А не некоjа "they" според Sky. Инаку сопствениците на Sky се NBC, наjголемите подржувачи на фрикозоидната лгбт агенда.
Имало само еден напаѓач. They треба со It да го заменат

Член од
16 ноември 2020
Мислења
880
Поени од реакции
2.054
Имало само еден напаѓач. They треба со It да го заменат
Не знам колку си во тек, но во Америка е тренд тие фрикови да се ословуваат со "they/them", иако за еднина станува збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom