http://zase.mk/articles/364582/wizz-air-povtorno-smisli-nachin-dopolnitelno-da-vi-naplati
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да погаѓамеУтре летам а неможам онлајн да ја чекирам картата. Се јавив во визер ми се јави девојка на српски што збореше ми рече недостапен е аеродромот во Скопје за онлајн чек ин, мора да одаам на шалтер. Е сега сакав да прашам дали ќе ми наплатат за чек ин на шалтер дали имал некој ваков проблем.
Да, сепак фалаДа погаѓаме
Леташ за Германија и прашањево е милион пати одговорено
Одговор: нема да платиш, повеќе инфо некоја страна назад ме мрзи од телефон
Мене ми се случи истото во Мај летав за Барселона и неможев да се чекирам онлајн и се јавив и ми рекоа не е проблем дека нема да ми наплатат на шалтер. Кога пристигнав и им раскажав како и што ми рекоа дека ако сакам да летам треба да си платам чек ин. И така за мене и споругата си платив чек ин 70 евра а картите беа 100 евра повратни.Утре летам а неможам онлајн да ја чекирам картата. Се јавив во визер ми се јави девојка на српски што збореше ми рече недостапен е аеродромот во Скопје за онлајн чек ин, мора да одаам на шалтер. Е сега сакав да прашам дали ќе ми наплатат за чек ин на шалтер дали имал некој ваков проблем.
Не е конкретно за wizz но не можам да најдам соодветна тема.
Дали/каде ја мерат тежината на carry on куферот? Летам со LOT, ме интересира дали би било проблем ако имам некое кило плус![]()
Ја мерат, долу кога ти даваат бординг колку шо памтам, летово летав и до Варшава и до Вроцлав, али како шо ти кажаа облечи јакни на тебе и се шо можешНе е конкретно за wizz но не можам да најдам соодветна тема.
Дали/каде ја мерат тежината на carry on куферот? Летам со LOT, ме интересира дали би било проблем ако имам некое кило плус![]()