Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
marko91 напиша:
glupata rabota na windows vista e toa sto ne mozes da stavas piratski musicki i video fajlovi. Igri isto taka. Koga Bill Gates rece sakam da stavam kraj na piraterija on stvarno go mislel toa.
Не ми се верува(поточно не ти верувам:baeh:)

E pa to e , ke mu najdat krakerite care cekaj uste e presna :)

marko91 напиша:
glupata rabota na windows vista e toa sto ne mozes da stavas piratski musicki i video fajlovi. Igri isto taka. Koga Bill Gates rece sakam da stavam kraj na piraterija on stvarno go mislel toa.
Пссссссс како да не :) Кој те лажеше?

Користев Виста 1 месец, и, сфатив дека е ужасно глуп :)

Има предности, но, не ми се допадна вкупно....
Ми требаше за работа, а немав време да експериментирам, па се вратив на XP

Стварно е добар Vista, само не ми се допаѓа што многу бара за да имаш вклучено Aero.

знае некој како да инсталира виста хитно ми треба

Hagbard Celine напиша:
знае некој како да инсталира виста хитно ми треба

Брачко прелистај по темите малце, имаш цела тема за инсталација на XP и Vista, ај образовај се малце, да не биде џабе пишаното. :)

ТУКА

Мака ми е да барам ако има, затоа директно ке прашам: Кога ми се сјеба XP-то, ставив Vista, а после ја заменав пак со XP. Ама сега сакам и двата да ги имам. Како?

Пошто си стружанец :), инсталирај Vista на друга партиција, и ќе ги имаш двата (dual boot). Vista нема ништо да ти чепне од Windows XP.

Ок, ај после ке пробам... само инсталацијата да ја стартовам како бутабилно дивиди, или преку Windows XP?

naum_spaseski напиша:
Ок, ај после ке пробам... само инсталацијата да ја стартовам како бутабилно дивиди, или преку Windows XP?

Се исто, само и во двата случаи ќе избереш Clean Install.

Ја мислам овие денови да инсталирам Вистаto e to:zlo:

Jas pak se vrativ na vista,se zboguvav so xp-to dosta mu bese

trebit da imas dosta jaka konfiguracija jas go imav i go izbrisav

Кој може да ми каже добар антивирус за Вистава,го ставив касперски али многу ми лета рамот.

Joey напиша:
Кој може да ми каже добар антивирус за Вистава,го ставив касперски али многу ми лета рамот.
NOD 32 добар е, а малку јаде рам, ако сакаш можам да ти дадам линк по пп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom