Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имав инсталирано Vista-та пред една недела, ми се зафркна XP-то, и за да ги спасам податоците морав неа да ја ставам. Ја инсталирав Home Premium верзијата, ама бета. Супер беше немам зборови, сега ке ја ставам како втор оперативен систем. За инсталација е песна, немам зборови, полесно одколку да инсталираш некоја игра или програма. Траеше еден сат и ништо повеке. Кој сака можам да му ја дадам, ама не целосна, бета :(

E pa vaka narode.Jas momentalno koristam VISTA,nemam Xp samo Vista mi e instalirana.Ja imam Final verzija i toa Ultimate Edition jas sum prezadovolen.Kako prvo mora da kazam deka stvarno na izgled e nesto neverovatno od pozadinite sto gi ima pa se do 3D ikoni,da ne zboruvam za toa kako mozes da si igras so prozorite koe mislam deka e nesto najdobro od vistava.Vtoro Windows media player nesto navistina posebno mi se sviga toa sto dodeka slusas muzika mozes da go minimiziras desno kaj satov i izgleda prekrasno vklopen vo cela okolina.No da ne trubam mnogu da premineme na nasiot glaven faktor za vistata "barem vo Makedonia" pervormansite.Od miruvajne "lapa" 500 mb ram.Procesorot ne se zamara premnogu no hard diskot non stop samo "grebe".Vistata dava i svoi otceni pa jas imam otcena 3(najvisoka 5).E sto mozes da pravis so otcena 3 objasnenie od Microsoft-Mozes da gledas i filmovi da igras igri no toa nema da bide so najgolem kvalitet,So otcena 1-2 mozes da koristis samo del od "uslugite" sto gi nudi vista a so 5 toa demek bi bilo perfekt.Inace mojata konfiguracija e
Atlon 3200+ Nvidia 6600 256 ultra edition i 1gb ram 533mhz.
No sepak e seuste rano bidejki ne vaka nisto na vistava.Treba posebno izdanie za vista na primer imam staveno symantec antivirus Vista edition koj ne se instalira na vista isto taka i nero samo za vista zatoa e seuste rano................Ne mozam da pisuvam uste ako sakate da znaete nesto drugo slobodno prasajte
P.S
Iako zema toklu resursi vistata e navistina brza duri pobrzo mi raboti otkolku XP :toe:

Mala greska ka symantec antivirus ne se instalira na XP

Decki jas instalirav Vista Ultimate Edition Zakon e ama dal nekoj mojt da mi najt crack za Symantec Antivirus Corporate Vista Compatible 10 Neka mi pisit vo PM(Privatni poraki)

P.S. Ne gi znam site pravila na forumov i neznam dali e ova dozvoleno MODERATORI koregirajte ili brisite

Ауу сеа пред малце инсталирав Windows Vista, и по првото влегување на Vista исто као да влагаш у вонземски брод, јебем ти Бил Гејтс, па ова е незнам, да буричкаш да буричкаш и да не ти е досадно. :) :)
Инаку одма скока рамот, 430 MB засега. :)

Ај да инсталирам Office 2007.

Еве ви неколку скриншатови од Windows Vista Ultimate Full.

cdisk.jpg

computer.jpg

documents.jpg

properties.jpg

PelaRosa напиша:
Decki jas instalirav Vista Ultimate Edition Zakon e ama dal nekoj mojt da mi najt crack za Symantec Antivirus Corporate Vista Compatible 10 Neka mi pisit vo PM(Privatni poraki)

Абе овај е Free не ти треба crack.И јас имам виста и сум со истиот антивирус

vodkamixx напиша:
Ауу сеа пред малце инсталирав Windows Vista, и по првото влегување на Vista исто као да влагаш у вонземски брод, јебем ти Бил Гејтс, па ова е незнам, да буричкаш да буричкаш и да не ти е досадно. :) :)
Инаку одма скока рамот, 430 MB засега. :)

Ај да инсталирам Office 2007.

Барај "Stop Timer" дека имаш само 30 дена за користење.:toe:

Luge vistata ti e xp so poke џиџи миџи :) spored mene nema nisto poke od xp ako sakate da imate vista snimete si samo vista tema i gotovo :)

Има ли кај мене шанси да се инсталира, ( имам 256 рам ) , али јок? :)

Има шанси да ја инсталираш, ама немаш шанси да работиш на неа :)

Ако сакам ХР, податоци и Виста ќе треба 3 партиции да си направам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom