Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе, дајте некои сугестии како да го средам Start screen-от, немам никаква идеја како да ги подредам :D

И ако може името на апликацијата што беше со која што може да се става empty tiles, или како и да беа.

Копирај од сликите шо ги ставаат на статиите овие од wpcentral.com , јас така правам :D

некој апдејт се појави денес (пишуваше critical update или така нешто) има некој повеќе информации ????

Дечки помош, ми пристигна од кина лумиа 630 и никако не можам да сменам јазик. Гледав видео и влегувам во третото под време и место(го познав дека пиши утц+5) и кога ке одберам нов јазик притискам рестарт и пак е на хиероглифи.
....

Готово го средив, телефонот е гром. Ќе ме читате често на темава бидејќи ми е прво искуство со Виндовс.

Последно уредено:
Дечки помош, ми пристигна од кина лумиа 630 и никако не можам да сменам јазик. Гледав видео и влегувам во третото под време и место(го познав дека пиши утц+5) и кога ке одберам нов јазик притискам рестарт и пак е на хиероглифи.
....

Готово го средив, телефонот е гром. Ќе ме читате често на темава бидејќи ми е прво искуство со Виндовс.
Пиши што си направил и како го реши за другите да знаат како ?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Пиши што си направил и како го реши за другите да знаат како ?

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Во тастатура требало да се смени јазикот, јас менував во јазик и регион.

Дали се доволни 512мб рам за да работи добро еден windows phone, конкретно разгледував Лумиа 635 со 512 рам, па сакам да знам како ке вози телефонот.

Дали се доволни 512мб рам за да работи добро еден windows phone, конкретно разгледував Лумиа 635 со 512 рам, па сакам да знам како ке вози телефонот.

Доволни се, одлично ќе си работи телефончето

....

go poraca od nekoja strana? ke moze link...?:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom