The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Е де, ја спуштив и јас сеа. Никад не сум ја сретнал, ја имав само таа Facebook и мислев таа е официјалната.Ево бе друже![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е де, ја спуштив и јас сеа. Никад не сум ја сретнал, ја имав само таа Facebook и мислев таа е официјалната.Ево бе друже![]()
Слабо вести за официјалната верзија. Почнаа да лажат и они. Првин ко демек на 24 Јуни, после првите две недели на Јули, сеа во третиот квартал ќе речат.
Чекај сега овој месец ќе добиеме уште еден бета апдејт 8.1.1 да го наречиме. Ќе има некој подобрувања од кој едно ќе биде креирање на фолдери. За официјално ќе си почекаме[DOUBLEPOST=1405367818][/DOUBLEPOST]Cortana do an impression
![]()
Изменето е само кај пораките ко што се забележува. Ако сакаш да отвориш порака те префрла во месинџерот, исто е и ако сакаш да провериш дали некој е уклучен или листа на уклучени пријатели. На претходното беше екстра брзо а сеа се чека да се отвори месинџерот. Све што зема поише време од вообичаеното иде на нерви.Зошто е срање?
Прегледај го приврзокот 97623
Дали за 920 лумиа во нокиа камерата ќе има live images i continuous autofocus ?
Изменето е само кај пораките ко што се забележува. Ако сакаш да отвориш порака те префрла во месинџерот, исто е и ако сакаш да провериш дали некој е уклучен или листа на уклучени пријатели. На претходното беше екстра брзо а сеа се чека да се отвори месинџерот. Све што зема поише време од вообичаеното иде на нерви.![]()
Изменето е само кај пораките ко што се забележува. Ако сакаш да отвориш порака те префрла во месинџерот, исто е и ако сакаш да провериш дали некој е уклучен или листа на уклучени пријатели. На претходното беше екстра брзо а сеа се чека да се отвори месинџерот. Све што зема поише време од вообичаеното иде на нерви.![]()
Го направив апдејтот и одма баг, позадината на старт скринот ги менува боите кога скролам.