A
Avenger99
Гостин
Нема дечки ништо, пробав 2 пати phone update не дава ништо..
[DOUBLEPOST=1405545761][/DOUBLEPOST]Да не е нешто до ВИП оператор..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Вип нема врска со апдејтот. Ипак да си прашаш во Вип да видиш што ќе ти кажат.Нема дечки ништо, пробав 2 пати phone update не дава ништо..[DOUBLEPOST=1405545761][/DOUBLEPOST]Да не е нешто до ВИП оператор..
Ова првично е за Цијан верзијата, за останатите немаат кажано.Потврдено дека поради ххх причини кориснуците на 8.1 преку привју ќе мора да напраат даунгрејд на оп.сис. Па дури потоа да го апдејтираат на cyan
Sent from my RM-820_nam_att_100 using Tapatalk
Зашо што му фали на привјуто?Ова првично е за Цијан верзијата, за останатите немаат кажано.
За Самсунг и ХТЦ не постои начин за даунгрејд, ако по некоја логика решат и за нас така да биде ќе не заебат за сите пари.![]()
Aко има официјална верзија и бета верзија, ти ја имаш бетата, нема да сакаш да преминеш на официјалната?Зашо што му фали на привјуто?
Абе види дали е бета или официјална за мене не е баш релевантно, она што јас гледам е како работи на мојот телефон. Конкретно оваа верзија 8.1 developer preview што сега ја имам мене повеќе ми одговара и ме бендисува од официјалната стара 8.Aко има официјална верзија и бета верзија, ти ја имаш бетата, нема да сакаш да преминеш на официјалната?
п.с. лично мене и ми треба, пошто (ко што знаат сите на темава) имам проблем со камерата и ако не се опрај со официјалната верзија ке го носам на сервис во Т-мобајл за да ми ја поправат (со гаранција) а ако е инсталирана бета верзијата гаранцијата не важи.
![]()
Со официјалната ќе има поише подобрувања. Ќе има нови драјвери хардверот со тоа софтверот ќе се пооптимализира, побрзо ќе работи, багови ќе се исправаат...општо ќе има подобрувања. За џабе не пуштија бета верзија, да испробаат, да истестираат што и како работи, во случај на крашување ти излегува Warning дали сакаш да го пријавиш проблемот за да го средат или пак ако не може директно преку телефонот имаш можност на WP Central форумот.Абе види дали е бета или официјална за мене не е баш релевантно, она што јас гледам е како работи на мојот телефон. Конкретно оваа верзија 8.1 developer preview што сега ја имам мене повеќе ми одговара и ме бендисува од официјалната стара 8.
Е сега камерата што кај тебе не работи тоа е богами проблематично. Што телефон имаш ти?
Проба со друга апликација како на пример Onelens?Самсунг Атив С имам. Со вториот апдејт ми се заеба и еве веќе трет месец чекам, не можам да го дадам на сервис поради “Неовластено инсталирање софтвер“ и затоа официјалната ми е спасот.
Aко има официјална верзија и бета верзија, ти ја имаш бетата, нема да сакаш да преминеш на официјалната?
п.с. лично мене и ми треба, пошто (ко што знаат сите на темава) имам проблем со камерата и ако не се опрај со официјалната верзија ке го носам на сервис во Т-мобајл за да ми ја поправат (со гаранција) а ако е инсталирана бета верзијата гаранцијата не важи.
![]()
http://www.smartportal.mk/softver/o...na-ke-bide-dostapna-za-britanskite-korisnici/
дали ова значи дека и ние сиротите што сме на HTC ќе имаме Cortana ???
Ејј не знам зошто не сум ти вратил. Не знам како сум те испуштил.Проба со друга апликација како на пример Onelens?
http://www.windowsphone.com/mk-mk/store/app/onelens/6aa634ac-4135-4300-be63-c0d64a450cc1
Hard reset не помага?
Чекај, ако сега телефонов го однесам со DP верзија, ќе ми ја прифатат гаранцијата и ќе ми го средат?Гаранцијата си важи, можеш да го однесеш ќе ти го вратат на 8.0