Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Нема дечки ништо, пробав 2 пати phone update не дава ништо.. :unsure:[DOUBLEPOST=1405545761][/DOUBLEPOST]Да не е нешто до ВИП оператор..

Нема дечки ништо, пробав 2 пати phone update не дава ништо.. :unsure:[DOUBLEPOST=1405545761][/DOUBLEPOST]Да не е нешто до ВИП оператор..
Мислам дека Вип нема врска со апдејтот. Ипак да си прашаш во Вип да видиш што ќе ти кажат.

Кај мене вчера дојде Cyan апдејтот ама не беше како овде што е објаснето. За 15 минути бидна работата.

Вероватно ќе треба да ја искористам алаткава за да го вратам телефонот со почетен софтвер па после да инсталирам Cyan, така изгледа сите ќе треба да направите што имате инсталирано 8.1 со Priview.. Ќе пробам после

Cortana make and impression!
To infinity and beyond :icon_mrgr:

Do another impression!
Expecto Patronum :pos:

Do an impersonation!
Bananaaaaaaaaa :ROFLMAO:

When 900 years old you reach, look as good you will not :icon_lol:

I love you!
Aw, i`ll bet you say that to all the phones :LOL:

You are hot!
Go on...:X3:

Последно уредено:
Потврдено дека поради ххх причини кориснуците на 8.1 преку привју ќе мора да напраат даунгрејд на оп.сис. Па дури потоа да го апдејтираат на cyan
Sent from my RM-820_nam_att_100 using Tapatalk

Потврдено дека поради ххх причини кориснуците на 8.1 преку привју ќе мора да напраат даунгрејд на оп.сис. Па дури потоа да го апдејтираат на cyan
Sent from my RM-820_nam_att_100 using Tapatalk
Ова првично е за Цијан верзијата, за останатите немаат кажано.
За Самсунг и ХТЦ не постои начин за даунгрејд, ако по некоја логика решат и за нас така да биде ќе не заебат за сите пари. :cautious:

Ова првично е за Цијан верзијата, за останатите немаат кажано.
За Самсунг и ХТЦ не постои начин за даунгрејд, ако по некоја логика решат и за нас така да биде ќе не заебат за сите пари. :cautious:
Зашо што му фали на привјуто?

Зашо што му фали на привјуто?
Aко има официјална верзија и бета верзија, ти ја имаш бетата, нема да сакаш да преминеш на официјалната?

п.с. лично мене и ми треба, пошто (ко што знаат сите на темава :D ) имам проблем со камерата и ако не се опрај со официјалната верзија ке го носам на сервис во Т-мобајл за да ми ја поправат (со гаранција) а ако е инсталирана бета верзијата гаранцијата не важи. :)

Aко има официјална верзија и бета верзија, ти ја имаш бетата, нема да сакаш да преминеш на официјалната?

п.с. лично мене и ми треба, пошто (ко што знаат сите на темава :D ) имам проблем со камерата и ако не се опрај со официјалната верзија ке го носам на сервис во Т-мобајл за да ми ја поправат (со гаранција) а ако е инсталирана бета верзијата гаранцијата не важи. :)
Абе види дали е бета или официјална за мене не е баш релевантно, она што јас гледам е како работи на мојот телефон. Конкретно оваа верзија 8.1 developer preview што сега ја имам мене повеќе ми одговара и ме бендисува од официјалната стара 8.
Е сега камерата што кај тебе не работи тоа е богами проблематично. Што телефон имаш ти?

Абе види дали е бета или официјална за мене не е баш релевантно, она што јас гледам е како работи на мојот телефон. Конкретно оваа верзија 8.1 developer preview што сега ја имам мене повеќе ми одговара и ме бендисува од официјалната стара 8.
Е сега камерата што кај тебе не работи тоа е богами проблематично. Што телефон имаш ти?
Со официјалната ќе има поише подобрувања. Ќе има нови драјвери хардверот со тоа софтверот ќе се пооптимализира, побрзо ќе работи, багови ќе се исправаат...општо ќе има подобрувања. За џабе не пуштија бета верзија, да испробаат, да истестираат што и како работи, во случај на крашување ти излегува Warning дали сакаш да го пријавиш проблемот за да го средат или пак ако не може директно преку телефонот имаш можност на WP Central форумот.

Самсунг Атив С имам. Со вториот апдејт ми се заеба и еве веќе трет месец чекам, не можам да го дадам на сервис поради “Неовластено инсталирање софтвер“ и затоа официјалната ми е спасот.

Самсунг Атив С имам. Со вториот апдејт ми се заеба и еве веќе трет месец чекам, не можам да го дадам на сервис поради “Неовластено инсталирање софтвер“ и затоа официјалната ми е спасот.
Проба со друга апликација како на пример Onelens?
http://www.windowsphone.com/mk-mk/store/app/onelens/6aa634ac-4135-4300-be63-c0d64a450cc1
Hard reset не помага?

Последно уредено:

Гаранцијата си важи, можеш да го однесеш ќе ти го вратат на 8.0[DOUBLEPOST=1405968317][/DOUBLEPOST]
http://www.smartportal.mk/softver/o...na-ke-bide-dostapna-za-britanskite-korisnici/

дали ова значи дека и ние сиротите што сме на HTC ќе имаме Cortana ???

Јесте

Проба со друга апликација како на пример Onelens?
http://www.windowsphone.com/mk-mk/store/app/onelens/6aa634ac-4135-4300-be63-c0d64a450cc1
Hard reset не помага?
Ејј не знам зошто не сум ти вратил. Не знам како сум те испуштил.
Све имам пробано, неколку пати хард ресет, сите апликации, скенер апликации, транспарент беграунд и ред други. Не сака, не се оправа чудово, чекам нов фирмвер па ќе видиме.
Гаранцијата си важи, можеш да го однесеш ќе ти го вратат на 8.0
Чекај, ако сега телефонов го однесам со DP верзија, ќе ми ја прифатат гаранцијата и ќе ми го средат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom