Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ај баш кажи дали имаш living images со nokia camera апликацијата

па нели требаше да има на 925.... :/ коа нема на неа што останува за 920 -ката

По се изгледа living images ќе добијат само уредите со snapdragon 800.

http://m.wpcentral.com/microsoft-re...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Да се надеваме на доста подобрувања :D

Едит: Абе сеа читам коментари, не го дава апдејтот кај никој. Јас си мислев ќе почне после 1 по полноќ ама ПМ вика и плус тогаш веќе би било 17ти.

Бедови!

Е па мене ми скурчи да ги чекам и му ставив developer 8.1.

Ова било апдејт на девелопер верзијата. Го имаш стаено ама без апдејт. :)

најновата верзија кај мене е 8.10.12397.895 оваа 12400 ја нема

Луѓе што се дешава со официјалната верзија, не следам многу, али проструи некоја информација дека ќе биде ставена денеска, ама ништо од тоа а? :unsure:

Кај нас додека официјалната стигне ќе иаме веќе нови телефони :facepalm:

најновата верзија кај мене е 8.10.12397.895 оваа 12400 ја нема
Епа ја тргнаа (инсајдерски информации ова) :D Ти имаш сеа 8.1. ама без апдејтот што го ставија прееска.
Луѓе што се дешава со официјалната верзија, не следам многу, али проструи некоја информација дека ќе биде ставена денеска, ама ништо од тоа а? :unsure:
Еве чекаме и ние, секој ден гниеме на впцентрал. До сега за две нокии е пуштена, лумиа 625 и лумиа 925. За Нокиите би требало во скоро време да излезе, ние останатите со хтц и самсунг ќе си поччекаме изгледа.

Епа ја тргнаа (инсајдерски информации ова) :D Ти имаш сеа 8.1. ама без апдејтот што го ставија прееска.

Еве чекаме и ние, секој ден гниеме на впцентрал. До сега за две нокии е пуштена, лумиа 625 и лумиа 925. За Нокиите би требало во скоро време да излезе, ние останатите со хтц и самсунг ќе си поччекаме изгледа.
А за 520ка? :D

Што е пуштено за 625? Нема ништо проверив сега пред малце..

Ќе си чекаш, ништо немам сретнато по ВП Централ за 520. :D
Што е пуштено за 625? Нема ништо проверив сега пред малце..
Тука имаше линкови дека излезе, пред два дена ако не грешам. Ај види претходниве страни сигурно ќе најдеш, од мобилен сум па помачно ми е. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom