Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај баш кажи дали имаш living images со nokia camera апликацијата
Епа ја тргнаа (инсајдерски информации ова)најновата верзија кај мене е 8.10.12397.895 оваа 12400 ја нема
Еве чекаме и ние, секој ден гниеме на впцентрал. До сега за две нокии е пуштена, лумиа 625 и лумиа 925. За Нокиите би требало во скоро време да излезе, ние останатите со хтц и самсунг ќе си поччекаме изгледа.Луѓе што се дешава со официјалната верзија, не следам многу, али проструи некоја информација дека ќе биде ставена денеска, ама ништо од тоа а?![]()
А за 520ка?Епа ја тргнаа (инсајдерски информации ова)Ти имаш сеа 8.1. ама без апдејтот што го ставија прееска.
Еве чекаме и ние, секој ден гниеме на впцентрал. До сега за две нокии е пуштена, лумиа 625 и лумиа 925. За Нокиите би требало во скоро време да излезе, ние останатите со хтц и самсунг ќе си поччекаме изгледа.
Што е пуштено за 625? Нема ништо проверив сега пред малце..Епа ја тргнаа (инсајдерски информации ова)Ти имаш сеа 8.1. ама без апдејтот што го ставија прееска.
Еве чекаме и ние, секој ден гниеме на впцентрал. До сега за две нокии е пуштена, лумиа 625 и лумиа 925. За Нокиите би требало во скоро време да излезе, ние останатите со хтц и самсунг ќе си поччекаме изгледа.
Што е пуштено за 625? Нема ништо проверив сега пред малце..
Ќе си чекаш, ништо немам сретнато по ВП Централ за 520.А за 520ка?![]()
Тука имаше линкови дека излезе, пред два дена ако не грешам. Ај види претходниве страни сигурно ќе најдеш, од мобилен сум па помачно ми е.Што е пуштено за 625? Нема ништо проверив сега пред малце..