- Член од
- 20 април 2012
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 128
Интересно е на окоВакво нешто правев во времето на wp7 со jailbrake. Изгледа одлично... баш убаво што доаѓа вакво нешто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно е на окоВакво нешто правев во времето на wp7 со jailbrake. Изгледа одлично... баш убаво што доаѓа вакво нешто.
Нешто проблеми со Фејсбукот на Лумиата... ме избацува по 1-2 секунди ... реинсталирав пак исто.. од вчера прв пат ми се дешава по 6месеца користење.. има некој друг сличен проблем? Што може да е....
Тоа мене ми се дешаваше когаа не сум во убав дофат на wifi-to или уопште не е закачен на нет мрежа....Мене ми вика но дата конектион...на неколку пати, и пораките не ми стигнуваат на време....
Нешто проблеми со Фејсбукот на Лумиата... ме избацува по 1-2 секунди ... реинсталирав пак исто.. од вчера прв пат ми се дешава по 6месеца користење.. има некој друг сличен проблем? Што може да е....
Имате апдејт на фејзбук апликацијата. Кој имаше проблеми, сега треба да му бидат решени.
Зошто морам да одам во сторе, па потоа да пишам Фејсбук, па дури тогаш апдејт, не ми го дава како порано на пин-икончето кои апп ми се за апдејт?
Кај мене функционира нормално сите нови апдејти што се ги прикажува на време, проблемот е во Battery Saver нормално кога е вклучена заштедата на батеријата треба да ги бараш апликациите што имат нови апдејтиБидејќи апдејтот кога е брзо пуштен не ти го дава веднаш туку наредниот ден ти ситугнува нотификација. Сега со 8.1 ќе има опција за замо апдејтирање...
Бидејќи апдејтот кога е брзо пуштен не ти го дава веднаш туку наредниот ден ти ситугнува нотификација. Сега со 8.1 ќе има опција за замо апдејтирање...
Кај мене функционира нормално сите нови апдејти што се ги прикажува на време, проблемот е во Battery Saver нормално кога е вклучена заштедата на батеријата треба да ги бараш апликациите што имат нови апдејти
Ако сакате нотификации во маркетот за апдејти исклучете ја заштедата за батерија
Пријателе колку што сум запознаен ти си сеуште со Amber апдејтот а има понов апдејт Black плус и некој нови поединечни,кај мене функционира одлично без проблемА кога ќе имам целосен апдејт?
Ама исклучена е таа опција....токму тоа е работата. Ми се покажуваа, па нешто ресетирав па сеа не се покажуваат.
http://www.smartportal.mk/softver/o...osvezuvanje-na-plockite-vo-windows-phone-8-1/Можеби повеќето од вас незнаат но досега за апдејтирање на live tile има временски лимит кој изнесува 30 минути, односно нема да се апдејтира апликацијата во рок од 30 минути доколку не влезето во неа, па да имате нешто ново на "иконата". Со 8.1 тоа се намалува на 1 минута, што значи доколку вие на вашиот дескоп имате 10 икони кој се поврзани со музика, вести социјални работи вие буквално на секоја минута ќе имате нов десктоп со нови инфромации.