Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Ако листава излезе вистинита, онда WP би требало прилично да се зацврсти на пазарот, па полека и да се приближи до Андроид. Ова со инсталирање апликации на сд највеќе ме радува како корисник на 8S :D

Еве некој направил видео што има како има.

Кортана и центарот за нотификации ги нема. Чекаме Build конференцијата се чуваат за тоа највероватно :)

Го гледав ова, идат во добар правец. Само нотификејшн центар фали, али на build сигурно ќе го покажат. Кортана е повеќе ради show-off, иначе мене лично а верувам и на просечниот корисник не му е потребно. Само апликации на sd и notification center ми требаат :)

Добро ве најдов Windows phone корисници :)
Од денес и јас сум дел од вашата секта.

Samsung Ativ S. :)
Za forum koja aplikacija ja koristite? Tapatalk kolku sto vidov ja nemase.

p.s. I makedonaka tastatura kade da najdam. :) Ko mule sum pocetokov.

Има Tapatalk, не си ја нашол... :)
Само не работи форумов со неа во моментов, ќе биде средено наскоро...

Samsung Ativ S. :)
Za forum koja aplikacija ja koristite? Tapatalk kolku sto vidov ja nemase.

p.s. I makedonaka tastatura kade da najdam. :) Ko mule sum pocetokov.

Одлично, мислам дека си ни едниствен на форумов со тој телефон. Доколку имаш малце повеќе знаење тој телефон е рутиран и џеилбрејкован. Можеш на него да чепкаш во регитрите и да си ставиш трета колона на икони како кај 1520 лумиа.

Одлично, мислам дека си ни едниствен на форумов со тој телефон. Доколку имаш малце повеќе знаење тој телефон е рутиран и џеилбрејкован. Можеш на него да чепкаш во регитрите и да си ставиш трета колона на икони како кај 1520 лумиа.
Да ти кажам право еве го проучувам веќе втор ден. Тоа за третата лента не го сретнав до сега.
Со рутирањето и џеилбрејкувањето кои се најпозитивните работи што можам да ги користам?
Ќе ве позамарам малце почетоков за некои работи.

П.с. Македонска поддршка научив како се става.

П.п.с. Како се слика позадината? Има посебна апликација или самиот телефон ја има таа опција?

Да ти кажам право еве го проучувам веќе втор ден. Тоа за третата лента не го сретнав до сега.
Со рутирањето и џеилбрејкувањето кои се најпозитивните работи што можам да ги користам?
Ќе ве позамарам малце почетоков за некои работи.

П.с. Македонска поддршка научив како се става.

П.п.с. Како се слика позадината? Има посебна апликација или самиот телефон ја има таа опција?

Милиш за иконите на десктоп? Се за сега неможе, ќе чекаш апдејт 8.1 за таа опција.
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 19:17 ---
BgcT__BCUAAiqMR_thumb.jpg
BgcXgRiCEAAnfhN_thumb.jpg

Јас незнам зошто воопшто е потреба оваа опција. Но сепак, потврдено денеска, доаѓа со 8.1

Последно уредено од модератор:
Милиш за иконите на десктоп? Се за сега неможе, ќе чекаш апдејт 8.1 за таа опција.
Да, за третата лента икони на десктоп.

Сликањето на дисплејот ке го овозможат на 8.1?

Не се разбравме. :)

Edit: Не се отвараат сликите. :)

Да, за третата лента икони на десктоп.

Сликањето на дисплејот ке го овозможат на 8.1?

Не се разбравме. :)

Edit: Не се отвараат сликите. :)

За 3-тата колона незнам точно како е треба да се види точно. Сликањето на десктоп ако мислиш на screenshot се прави со истовремено притискање на home + power

Пак јас. :)
Сакам да ве прашам батеријата колку ви трае?
Јас имам прилично јака батерија (2300) ама дали јас многу го чепкам пошто почеток и ми е интересно, или Виндовсот многу троши не знам, па чисто прашувам колку за споредба. :)

Пак јас. :)
Сакам да ве прашам батеријата колку ви трае?
Јас имам прилично јака батерија (2300) ама дали јас многу го чепкам пошто почеток и ми е интересно, или Виндовсот многу троши не знам, па чисто прашувам колку за споредба. :)

Ако си на него цело време спремисе и по 2 пати на ден да се полни. Не е тоа до видосот, толку е во просек :).

Кога ќе намалиш со чепкајне по системот и играње со телефонот, полнење навечер би било нешто стандарт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom