Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми прати торенти да го симнам Windows 8, ми треба и за 64бит и 32бит. Ќе ве замолам да ми пратите некоја убава верзија, чиста, што е проверена, до сега симнав неколку и сите заебаваат и нејќат да се инсталираат. Ако има како за 7цата што имаше од MSDN/Tech, супер ќе биде.
И да, пратите ми исто активатор и на кратко како да ги активирам.
Фала многу.:pipi:

Може некој да ми прати торенти да го симнам Windows 8, ми треба и за 64бит и 32бит. Ќе ве замолам да ми пратите некоја убава верзија, чиста, што е проверена, до сега симнав неколку и сите заебаваат и нејќат да се инсталираат. Ако има како за 7цата што имаше од MSDN/Tech, супер ќе биде.
И да, пратите ми исто активатор и на кратко како да ги активирам.
Фала многу.:pipi:
Почиста и попроверена, ем да е регистрирана.... Тоа кај баба Нацка.
Ќе си побараш 4065090 верзија за 64 бит и 4065105 за 32 бит. за регистрација си знаеш.

Еве најдов изгледа добар торент од замунда. Која е разликата помеѓу Core и Pro? Кој да го инсталирам?

Еве најдов изгледа добар торент од замунда. Која е разликата помеѓу Core и Pro? Кој да го инсталирам?
Аман со таа замунда шмамунда. (бај д веј што се случи со македнонската замунда :D). Турете и таквото на тој л..... тракер како замунда. Секаде ги имате без регистрации и слични заебанции тие торенти.
Core и Pro нема никаква разлика. 4065090 односно 4065105 се 2 во едно (т.е. 3 во едно) зависно клучот кој ќе се употреби. Побарајте за повеќе инфо на mydigitalforum, од разбирливи причини (забраната за пиратерија на форумов) нема да постирам линкови.

Имам еден проблем. Инсталирав 8ка и сега немам глас, а инсталиран е драјвер ова она.
Untitled.jpg
Овде кажва дека емитува звук, а ништо не се слуша.

Имам еден проблем. Инсталирав 8ка и сега немам глас, а инсталиран е драјвер ова она.
Прегледај го приврзокот 90591
Овде кажва дека емитува звук, а ништо не се слуша.
Хехе, е па и ќе немаш.:) Ај види горе лево на сликата што си постирал. Дигитал аутпут (Digital Audio (S/PDIF) користиш? Кликни на тоа дигитал и смени во аналог.
Или најди во сетирањата обично има програмче за тоа, префрли на аналог или исклучи Дигитал, зависи шо плоча имаш.

Последно уредено:
Хехе, е па и ќе немаш.:) Ај види горе лево на сликата што си постирал. Дигитал аутпут (Digital Audio (S/PDIF) користиш? Кликни на тоа дигитал и смени во аналог.
Или најди во сетирањата обично има програмче за тоа, префрли на аналог или исклучи Дигитал, зависи шо плоча имаш.
Претпоставував дека е до тоа ама неможам никако да најдам кај да го сменам од дигитал во аналог. Му манав disable на дигитал и сега ми вика No speakers are plugged in. Пробав и со драјверот од членот погоре ама пак ништо.
:cenzura:

Претпоставував дека е до тоа ама неможам никако да најдам кај да го сменам од дигитал во аналог. Му манав disable на дигитал и сега ми вика No speakers are plugged in. Пробав и со драјверот од членот погоре ама пак ништо.
:cenzura:
А звучници имаш приклучено? Види да не ти се погрешно уклучени, стандардно треба да се на зеленото што е одзади на компјутерот.

А звучници имаш приклучено? Види да не ти се погрешно уклучени, стандардно треба да се на зеленото што е одзади на компјутерот.
Имам имам. До вчера имав глас на друг оперативен систем. Вчера го инсталирав 8ката и толку беше од гласот.

Mi se apdejtna i osim sto ne mi e aktiviran, nemozam na juzerot da si flezam, mi dava temporary nekoj.
So da mu praam? Mada za format mi e, a odkoga jas instalirav iskocile 10000 torenti, stajte pp so aktivacija ako ne vi e tesko.

bfNauo2.jpg

Mi se apdejtna i osim sto ne mi e aktiviran, nemozam na juzerot da si flezam, mi dava temporary nekoj.
So da mu praam? Mada za format mi e, a odkoga jas instalirav iskocile 10000 torenti, stajte pp so aktivacija ako ne vi e tesko.

bfNauo2.jpg
Win8 или Win8.1?

8.1

mada prvo kako da si sejvnam nekolku dokumentcinja od ovoj?
Најди го на замунда KMS Activator, од кога ќе го активираш ќе се најавиш со акаунтот.
Фајлови може да зачуваш на One Drive, ќе ги имаш засекогаш на акаунтот од Microsoft.

Откако ќе се направи update на window-сот после апдејтите откако ќе се рестартира дава blue screen of death а инаку без апдејтите си работи во ред и затоа се вратив сега за сега на Windows 7 додека не го поправат тој проблем и мислам дека тоа е глобален проблем што настанува при инсталација на некој одреден апдејт за Windows 8.1 но јас го немам најдено. Сепак треба да разбарам на форумите можеби има повеќе информации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom