Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле мрзааа, ете ти го гугл имаш кплку сакаш активатори за 8Некој во PM да ми прати асолен активатор за Win8, пробав со KJ, одам во Computer/Properties и пишува дека е активиран ама долу десно кај таскбарот цело време излегува Pop-UP за активација :/
Леле мрзааа, ете ти го гугл имаш кплку сакаш активатори за 8
А случајно да не ти е друг приклучок на графичка DVI, HDMI па да треба да подесиш да дуплира десктоп 1 со десктоп 2 пробај во safe mode дали ќе биде исто црн екран со курсор или ќе ти даде со слика.Како 1 не ми дозволува personalizations и како 2 после Welcome не ми стартува десктоп туку седи црн екран со курсор![]()
А случајно да не ти е друг приклучок на графичка DVI, HDMI па да треба да подесиш да дуплира десктоп 1 со десктоп 2 пробај во safe mode дали ќе биде исто црн екран со курсор или ќе ти даде со слика.
Имаш, побрза е во се, тач скрин ти треба само за старт менито (metro).
И 8ца има аеро...
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Види и XP има аеро![]()
The good news is that Aero isn’t completely gone in Windows 8 – Microsoft isn’t dragging us back to the Windows XP era by removing all the hardware acceleration and 3D effects. However, Aero Glass – perhaps Aero’s most prominent user-facing feature — is gone.
Сарказам, а? На секое ќоше од форумов го има тоа.
http://www.howtogeek.com/128819/aero-isnt-gone-in-windows-8-6-aero-features-you-can-still-use/
Аеро има во сорс кодот на 8ца, затоа со помош на други програми можеш да го активираш на прозорците те. ExplorerFrame.dll фајлот. На се друго има аеро, како што има во линкот имаш на таскбарот, кога менуваш програми. СЕКАДЕ. Исто и на XP можеш да си ставиш аеро. Ако збориме за без користење на програми тогаш да, XP нема.
ПС. Аеро Глас и само аеро се две различни нешта
Не ми праќај линкчиња за мали деца во стилот на еве како е
и сам кажа 8 Нема аеро може да има со помош на програми и слични срања XP нема аеро може да има со помош на програми What is the Point?
Не реков нема аеро, аеро глас нема кај прозорците (Explorer) срањата, а на се друго има. Таскбар, мултитаскинг секаде има. И на секој сајт ти пишува isn't completely removed што значи дека сепак има аеро. Толку, I'm out.
Кога го инсталираш Windowsot иде во Basic стил не е со aero друго нема ни опција да активираш аеро освен со некој инекции да пушташ па да имаш аеро на крај краева кажав зошто е Windows 8 малце по брз од 7 целиот што е во аерото и во Basic стил нема некоја значителна брзина во однос на 7
Кога сум тука кој им е штосов со Windows blue нешто слично на Service pack или ?
И 7ца ти иде во Basic кога ќе ја инсталираш. Windows Blue тие е Windows 8.1. Би требало да дојде како сервис пак во 8ца.