Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
image.png

;)

успеал ли некој да го sheare-не нетот преку виртуелен рутер или слично ?
на 8та несакаше да се пушти виртуал рутер,ја вратив 7та и си работи како што треба,не е средена значи уште 8та добро што си напраив downgrade

--- надополнето: 14 март 2013 во 02:53 ---

Се убаво, напредно чудо и модерен дизајн со некои додатни работи , ама за рок од 1 месец , графичката картица ми ја направи лом.. скрената е за 300 степена.. ви се верува ли ?
--- надополнето: 18 март 2013 во 21:09 ---
Се убаво, напредно чудо и модерен дизајн со некои додатни работи , ама за рок од 1 месец , графичката картица ми ја направи лом.. скрената е за 300 степена.. ви се верува ли ?
--- надополнето: 18 март 2013 во 21:15 ---

Не е до Windows тоа, нешто друго те зезнало, некој процес можеби. Или ако си зел некој модифициран 8ца...

Не е до Windows тоа, нешто друго те зезнало, некој процес можеби. Или ако си зел некој модифициран 8ца...

Можно е , ќе пробам да откријам шо е проблемот поточно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom