Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
како е новиот оперативен систем?
сакам да прашам нешто, тие сега што го имате моментално задоволни ли се од windows8?
и јас го имам но незнам дали вреде да го исталирам?
Хммм не е лошо...Ама не е и нешто посебно. Старт Менито Метросексуално е фисако и е целосно неупотребливо ако не си на таблет но има апликации кој ќе ти вратат старото старт мени. Ги инсталирав ама во пракса добиваш 7мица со мали подоборувања. Системот е стабилен дури и малку е побрз од 7. Така да не е нешто посебно нешто посебно нема да добиеш. Не е грешка да се инсталира ама не е и нешто посебно корисно.

Хммм не е лошо...Ама не е и нешто посебно. Старт Менито Метросексуално е фисако и е целосно неупотребливо ако не си на таблет но има апликации кој ќе ти вратат старото старт мени. Ги инсталирав ама во пракса добиваш 7мица со мали подоборувања. Системот е стабилен дури и малку е побрз од 7. Така да не е нешто посебно нешто посебно нема да добиеш. Не е грешка да се инсталира ама не е и нешто посебно корисно.
пред два часа гледав некој видеа на јутуб, ова ни малку не ми се свиѓа
Windows-8-wide_610x344.jpg

многу лошо направено(за компјутер)

пред два часа гледав некој видеа на јутуб, ова ни малку не ми се свиѓа
Windows-8-wide_610x344.jpg

многу лошо направено(за компјутер)
Не знам на кој му е старот ваков хаос.
еве го мојот
r5nPk.png

На почеток Метрото е многу досадно и нервира. Но се навикнав на него и почнав да го користам.
Барем за Временска Прогноза:D
Untitled.png

Јас метрото го гледам само кога се вклучува компјутерот, а ако не сум пред PC во тој момент, ни тогаш.
Инаку осмицата ми е бомбона. Fast as hell.

Се убаво само нели може некако да се направи update од Windows xp на Windows 8 без да се уништат некој работи на компјутерот поради тоа што имам над 200 гб симнати работи кој ми треба многу и не сакам да го изгубам, имам желба да го исталирам новиот систем но жал ми е за симнатите работи кој ги имам на компјутерот, зарем не може некако да ги зачувам тие симнати работи?

@Пропалица

Па ако не ти е познато... постои нешто што се вика "партиција". Ваљда сите работи не ти се на иста партиција каде што е и оперативниот систем?? Ако се тогаш направи една нова партиција , префрли податоците таму и инсталирај Win8 на старата патиција, ако веќе ти се на посебна партиција тогаш нема гајле инсталирај си на таа партиција кај што е WinXP.

@Пропалица

Па ако не ти е познато... постои нешто што се вика "партиција". Ваљда сите работи не ти се на иста партиција каде што е и оперативниот систем?? Ако се тогаш направи една нова партиција , префрли податоците таму и инсталирај Win8 на старата патиција, ако веќе ти се на посебна партиција тогаш нема гајле инсталирај си на таа партиција кај што е WinXP.
само една партиција имам, и сите работи ми се на една партиција, незнам како да направам нова партиција

Дајте бе кажите како да средам, на секој 15-20м кога не го чепкам се затемнуват екранов т.е се гаснит, а не е Screen Server? Што е?

Дајте бе кажите како да средам, на секој 15-20м кога не го чепкам се затемнуват екранов т.е се гаснит, а не е Screen Server? Што е?

Среди во control panel/power options

2cajww.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom