Јас на офисот врзав, зашто и така е бесплатна бета.
За Win 8-мицава ако пак е легално тоа, зашто да не...
Баш за легалноста и го поставив прашањето

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на офисот врзав, зашто и така е бесплатна бета.
За Win 8-мицава ако пак е легално тоа, зашто да не...
Како прво драјверите не се замо за игри.Околу компатибилноста е во ред. Фотошоп, Илустратор, Премиер и Паувер Директор ги стартуваат и работат без проблеми. Имав проблиме со едно програмче, но ми се решија преку Windows7 модот.
За драјвери нема да зборам, бидејки по обичај не ги инсталирам не сум фанатик по игри.
.
Има 2 типа, едниот ти брише се, другиот брише, ама претходно ги бекапира сите програми и ги става во еден фолдер, дел ќе работат, дел ќе бараат да се ре-инсталираат, ама барем ги имаш црно на бело како листа од шо се си имал на писито.Рефреш Систем. Рефрешира го целио систем и го праве како прв пат коа е инсталиран и плус зачувува сите документи.. За жал брише и деинсталира секакви програми и апликации шо ги имал. Добар начин за свеж систем без формат. Ареса ме.
Product Key: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPFЈа донлоадирав 8ката од официјална страна на мајкрософт ја ставив на цд ја бутирам и ми бара сериал намбер?
Колку се сакати овие од theverge кога станува збор за нешто што не е од епл
http://www.theverge.com/2012/10/23/3540550/microsoft-surface-review
За разлика од Engadget
http://www.engadget.com/2012/10/23/microsoft-surface-rt-review/
Многу големи фанови на епл се. Се од епл има највисок рејтинг...мејк ноу сенс.
Мене лично ми се допаѓа surface, но мислам дека е малку прескапо.
За пропустите во OS-от сигурно за брзо време ќе се корегира, и нормално ќе има се повеќе и повеќе Windows 8 апликации.
Како и да е, surface е квалитетен производ. Камо да имам пари да го купам..