Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има логика за логика...Има следниот е SHIT![]()
Дечки имам проблем со инсталирање на Windows 8. Сакам да направам dual-boot со Windows 7. Го изрежав на CD, го инсталирав на посебна партиција, и кога ќе заврши инсталацијата, се рестартира и пред да се уклучат следните чекори, ми се појавува ова:
![]()
Наместено ми е да чита од CD, а како второ од HDD. Пробав и преку USB истата грешка се појавува :S Инаку 7-цата се уклучува кога ќе притиснам F9.
Зошто ? Прво пробав преку УСБ, ми ја појавуваше грешката и мислев дека нешто не сум копирал, па затоа го изрежав на CD.Како успеа да го изрежаш на CD ???![]()
Па сигурно си го изрежал на DVD-R не на CD.Зошто ? Прво пробав преку УСБ, ми ја појавуваше грешката и мислев дека нешто не сум копирал, па затоа го изрежав на CD.
Хахаха па добро де, се подразбира дека ќе биде "DVD-R"Па сигурно си го изрежал на DVD-R не на CD.
CD = 700MB DVD=4.7GB
П.С се напраив паметен![]()
излезе 8мицава? гледам слики не е лош ,ама чуден е START-от не е како на другите Window-си ,се отвара на цел екран како за на tuch screen
Или за PC со touch monitor и збогум тастатуроПа повеќе е наменет за Таблети.
Баш тиња пошто ќе бидеш ограничен со Download,исто како со win mob7.Ништо со овој ОС како што гледам. Тиња.![]()