Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да инсталирам ни guest additions на virtualbox-ов, ми вика оперативниот систем не е поддржан..

virtualbox не му е познат оперативниот систем за тоа ти прави проблем,симнете по нова верзија на vmware

Зашто ова го добивам постојано кога ќе пробам да го инсталирам на VMware?

windows-8-bluescreen-bsod.jpg

И јас добивав вакво па мораше да го исталирам на хард директно, проблемот така не се појави.

Иначе тоа е новиот blue screen of death :)
--- надополнето: Sep 16, 2011 10:08 AM ---
Него зошто кога влечам од лево на десно за апликациите да ми се покажат кој сум ги отворил ми ги дава само последните 2. А не пример сите 5 кој сум ги отворил?

Нели Black Screen of Death ќе имаа?:)

Ова е новиот BSOD? The fuck? Побогу зошто? Изгледа го правеле за теткици и чичковци што го користат компјутерот за да прочитаат некоја жута штампа на нет, и за копиљаци што дремат на фб и мсн... fail од Microsoft, подхитно да се среди, немора дотолку да се упростат и да се сведат работите на минимум (n)

Воглавно не ми се свиѓа ич, симнав тоа девелопер превју, и права копија на WP7 е ова.Скајп, опера crashуваат кога и да ги упалам.Startот веќе не е старт.За да го угасиш компјутерот, МОРА mouseover врз демек стартот, а понекад е багнато, да идеш на сетингс, и тек тогаш power>shut down.

Windows 8 beta version

го има некој инсталирано виндоусов да каже каков е што е еднод друго.
П.С што конфигурација бара најмалце виндоусов? у план сум да го инсталирам со 2 гига рам..

Windows 8 beta version

го има некој инсталирано виндоусов да каже каков е што е еднод друго.
П.С што конфигурација бара најмалце виндоусов? у план сум да го инсталирам со 2 гига рам..

Па ја зборев за тој над тебе, и моментално сум на него, на друг пц со 2ГБ рам.Работи супер, троши 495мб рам само кога е он упален, ако упалиш друго се разбира троши повеќе, али за idle мн помалце е него вин7.Али не го турај, освен ако не му направиш друга партиција, пошо после нема враќање ХП или вин7.

Па ја зборев за тој над тебе, и моментално сум на него, на друг пц со 2ГБ рам.Работи супер, троши 495мб рам само кога е он упален, ако упалиш друго се разбира троши повеќе, али за idle мн помалце е него вин7.Али не го турај, освен ако не му направиш друга партиција, пошо после нема враќање ХП или вин7.
касно видов. а чекај сеа.. моментално цепам икс пе ( принуден сум ) а планирам на другата партиција да му опалам осмицава. да не ми праи некој конфликт проблем или слично? и на само бутирање ке излага опција кој вин да го упали или директ 8цата ке оди?

ја се заебав да ти кажам право и директ го пуштив од вин7, ми го премести лоадерот од вин7 и го тури неговиот, но го вратив со изибцд, сеа за тебе незнам, али ако е на друга партиција не би требало да прави проблеми мислам.

ја се заебав да ти кажам право и директ го пуштив од вин7, ми го премести лоадерот од вин7 и го тури неговиот, но го вратив со изибцд, сеа за тебе незнам, али ако е на друга партиција не би требало да прави проблеми мислам.
за проблеми не би требало само ме плаши да не не ми дава опција на почеток што да бутира прво па да морам комплетен формат на D да пуштам а некако тоа не ми се праи пошто имам програми шо ми требаат дипломската за на факултет песни клипови слики.... тоа ми е муката - ако ме заебе ке треба да најдам уште еден хард да стаам за да се извлешам или со хиренс цеде да бутирам мини икс пе па да враќам податоци ама ебавање ми е тоа ептен!

како што гледам ваму ке го носи истото јадрно на Vista/7 6.0 , 6,1 6,2 што е ова ... windows vista/7 3 дел
мајкрософт по ред пушта 3 исти оперативни системи или ги мрзи да направат ново програмиран па го лепат на windows vista / 7...
Нема потреба, 6.x е најстабилната платформа од Мајкрософт досега.
Плус пази 5.x (win 2000 и xp) се држеа отприлика 7 години (до вистата). Од вистата наваму има нешто повеќе од 4,5 години.

A следниот ОС на мајкрософт веројатно нема да биде дел од Windows NT фамилијата туку можно е да биде од новата Midori линија. За ова веројатно имаш слушнато.

6.0 беше нај стабилна во 2006 сега више е тука некаде со 5.x

имам слушнато и за midori ама за него друг пат ке расправаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom