Неможам да инсталирам ни guest additions на virtualbox-ов, ми вика оперативниот систем не е поддржан..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ова го добивам постојано кога ќе пробам да го инсталирам на VMware?
![]()
Windows 8 beta version
го има некој инсталирано виндоусов да каже каков е што е еднод друго.
П.С што конфигурација бара најмалце виндоусов? у план сум да го инсталирам со 2 гига рам..
касно видов. а чекај сеа.. моментално цепам икс пе ( принуден сум ) а планирам на другата партиција да му опалам осмицава. да не ми праи некој конфликт проблем или слично? и на само бутирање ке излага опција кој вин да го упали или директ 8цата ке оди?Па ја зборев за тој над тебе, и моментално сум на него, на друг пц со 2ГБ рам.Работи супер, троши 495мб рам само кога е он упален, ако упалиш друго се разбира троши повеќе, али за idle мн помалце е него вин7.Али не го турај, освен ако не му направиш друга партиција, пошо после нема враќање ХП или вин7.
за проблеми не би требало само ме плаши да не не ми дава опција на почеток што да бутира прво па да морам комплетен формат на D да пуштам а некако тоа не ми се праи пошто имам програми шо ми требаат дипломската за на факултет песни клипови слики.... тоа ми е муката - ако ме заебе ке треба да најдам уште еден хард да стаам за да се извлешам или со хиренс цеде да бутирам мини икс пе па да враќам податоци ама ебавање ми е тоа ептен!ја се заебав да ти кажам право и директ го пуштив од вин7, ми го премести лоадерот од вин7 и го тури неговиот, но го вратив со изибцд, сеа за тебе незнам, али ако е на друга партиција не би требало да прави проблеми мислам.
Нема потреба, 6.x е најстабилната платформа од Мајкрософт досега.како што гледам ваму ке го носи истото јадрно на Vista/7 6.0 , 6,1 6,2 што е ова ... windows vista/7 3 дел
мајкрософт по ред пушта 3 исти оперативни системи или ги мрзи да направат ново програмиран па го лепат на windows vista / 7...