Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Кој фати фати кој не не хехе, тогаш пробајте со промена на днс
This profile is set to private.
You must be connected with gogoCLIENT to view this page. ######## We have been flooded by people signing up for gogoNET only to download Windows 8 over IPv6. This huge increase in volume has affected our regular members who are here to learn how to transition to IPv6. Until we decide how to handle this in a simple way we will require each member who would like to use Freenet6 to make a connection request (Add as Connection). For now we will individually evaluate each new connection request by reviewing your profile (especially the summary section) and will grant access to members who we think are legitimately here to transition their network/website/service/product to IPv6. This new and temporary procedure will introduce a delay and for that we apologize. To update your profile page and summary, go to: http://www.gogo6.com/profiles/settings/editProfileInfo ########

Gogo6 затвори ради виндоус 8 активации :D
Кој фати фати кој не не хехе, тогаш само со промена на DNS и таа постапка ја имам обајснето :)ако фати супер ако не не ;)

Новости на активација на осмицава?

Дури имаше новости имаше многу луѓе успеаја да си го активираат win8 али сега сите KMS сервери се offline еве страна и секој ден посетувајтеја :D http://forums.mydigitallife.info/threads/35640-Windows-8-KMS-Activation исто и последните страни од дискусијата шо ја водат момците таму ако има online сервер прво ќе видите таму па потоа ќе се ажурира статусот на почетната страна од форумот дека има некој online KMS сервер ... :)

Веќе има 90 дена триал верзија официјално да се спушти. Кој сака нека проба

Шо е различна од RTM от? Ништо.
Иначе има финта да го ре-армуваш броењево 30те дена трајл, 7 пати моеш вкупно = 210 дена трајл.
Али нејкам она Activate Windows да ми дреме у ќошон.

Поарно не симињајте trial, таа неможе да се активира, мора на ново да се инсталира како не-trial за да може да се активира.
Јас симињам x64 од msdn верзија.

Ми го снема метро интернет експорерот, истиот проблем го имам секогаш. Како да го вратам појма немам. Никаде го нема.

Ми го снема метро интернет експорерот, истиот проблем го имам секогаш. Како да го вратам појма немам. Никаде го нема.
Turn windows features on or of -> uncheck Internet Explorer 10 -> restart -> Turn windows features on or of -> check Internet Explorer 10 -> restart

Поарно не симињајте trial, таа неможе да се активира, мора на ново да се инсталира како не-trial за да може да се активира.
Јас симињам x64 од msdn верзија.

Како го активираше профилот на msdn кај мене не сака да се симнува ми бараат There is no subscription associated with your Live ID. Add a subscription to this account.

Како го активираше профилот на msdn кај мене не сака да се симнува ми бараат There is no subscription associated with your Live ID. Add a subscription to this account.
За msdn директно од кај нив да симнеш треба да се претплатник, се плаќа членство, незнам дали има и некои други критериуми ама неможе секој да симне од таму.

Јас од торент го симињам. Еве ти file name, оваа е msdn верзијата, читам по форуми немало некоја разлика помеѓу оваа верзија и онаа до wzt, неккои 32 бајта, ама ја си ја симињам да ми е лесно на паметот ^ ^.
en_windows_8_x64_dvd_915440

За msdn директно од кај нив да симнеш треба да се претплатник, се плаќа членство, незнам дали има и некои други критериуми ама неможе секој да симне од таму.

Јас од торент го симињам. Еве ти file name, оваа е msdn верзијата, читам по форуми немало некоја разлика помеѓу оваа верзија и онаа до wzt, неккои 32 бајта, ама ја си ја симињам да ми е лесно на паметот ^ ^.
en_windows_8_x64_dvd_915440

Па тоа и гледам порано синував ја од msdn сеа што им стана незнам

WIn 8?

1. Катастрофа
2. Просек
3.Солиден

Која е оцената?

WIn 8?

1. Катастрофа
2. Просек
3.Солиден

Која е оцената?

Катастрофа дефинитивно изгледа како да треба уште да се работи на него не е баш нај нај доправен традицијата продолжува

И јас ја симнувам сега msdn верзијата, али ке ја инсталирам понатаму кога ке има поголема подршка за драјвери.

Инаку еве ви хеш од .iso фајловите да проверите дали е оригиналот од msdn.

1ce53ad5f60419cf04a715cf3233f247e48beec4 - х64
22d680ec53336bee8a5b276a972ceba104787f62 - х32

Хешовите се од "чистата" верзија на Win8, en_windows_8_x64_dvd_915440.iso и en_windows_8_x86_dvd_915417.iso.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom