Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти кажам што конфигурација имам ќе ми се изнасмееш :D
--- надополнето: 8 јули 2013 во 00:12 ---

4 год има мислам само рам сум му додал и еднаш перка е сменета на тоа напојањето :D

Еве ти ја мојата конфигурација ако ти кажам и дека на секој 2-3 месеца правам нов компјутер ке паднеш у несвест моментално што користам
oivvv4.png

Тошиба од телеком на рати е земен. Во SAFE MODE неможе да влезеш , а во биосот беше на AHCI ама на еден форум американски читав да ги подесиш на compability и ќе заврши работа , само што пак не се подига.
Ке се подигне само ако инсталираш у компатибилити мод ПРЕД инсталацијата да е така наместено, значи одпочеток треба да инсталираш све, а вака на инсталиран виндовс во АHCI и одпосле само да смениш у биос на компатибилити нема да се подигне....си читал ама не си дочитал.....

Еве ти ја мојата конфигурација ако ти кажам и дека на секој 2-3 месеца правам нов компјутер ке паднеш у несвест моментално што користам
oivvv4.png
Computer AMD Atholorn(tm) 64 xDual Core Processor 3600+ 2,25 GHZ ,2,00 GB of Ram,Графичка Nvidia GeForce 8400 GS некој си чипсет грд а ти глеј што компјутер имаш :D а и да не заборавам DDR2

oivvv4.png

WEI -то нискичко, графичката од процесорот ја користиш веројатно, затоа?

WEI -то нискичко, графичката од процесорот ја користиш веројатно, затоа?

Не HDD 1 TB тоа е ниско само графичката е asus GTXTITAN-6GD5 од америка е земена нај мокната графичка моментално на пазарот

Computer AMD Atholorn(tm) 64 xDual Core Processor 3600+ 2,25 GHZ ,2,00 GB of Ram,Графичка Nvidia GeForce 8400 GS некој си чипсет грд а ти глеј што компјутер имаш :D а и да не заборавам DDR2

Па на оваа конфигурација ке работи Win 7 добро
--- надополнето: 8 јули 2013 во 00:28 ---
стај му ssd греота е вака :(

Не ке одам на I7 процесор K верзија оваа ке се продава не ми се даваат толку пари за толку мал простор за SSD уште нека ги намалат уште малце и нека дојдат до 500 GB тогаш :)

Не ке одам на I7 процесор K верзија оваа ке се продава не ми се даваат толку пари за толку мал простор за SSD уште нека ги намалат уште малце и нека дојдат до 500 GB тогаш :)
А што се мачите вака да си склопувате компјутерчиња иди земи си Alienware и така гледам имате парички све склопено и крај :D Само седнеш и играш .Ќе работи од кога му стаив уште 1 гига рам иначе пред 5 год ми бил компјутерот сега ја видов тоа кутијата од графичката.

Дај поединечно да видиме кој дел каков wei скор дава? Мене ме интересира и Intel HD 4000 колку би имала?

Да ова е со асусот, а само Intel HD 4000 немаш тестирано?

ми беше ама не се секавам колку беше резултатoт само знам дека ја пробав да ја играм batman arkham city и прилично беше добро уствари одлично
--- надополнето: 8 јули 2013 во 01:12 ---
Да ова е со асусот, а само Intel HD 4000 немаш тестирано?

чуден скор без ssd o_O

не нешто ми се има збунето компјутеров неможе да биде 6.9 сега пак правев ми даде 6.5 не е можно сега ке го извадам еднит диск па ке видам
--- надополнето: 8 јули 2013 во 01:53 ---
глеам си го избришал 6.9 али чуден скор без ssd o_O

Еве сега се врати во нормала на 5.1 хмм o_O нешто дупи ке пробам да го флешувам биосот па ке видам дали ке има таков проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom