Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp:
Добро стварно ми одите на живци
Кажав 24235923 пати дека 7057 и 7068 се РЦ
Тоа со мај е официјално од Мајкрософт но не и за торент страниците!
Ајде малце гуглај да видиш

На инсталацијата кога ја прифаќаш лиценцата можам да напишам изработка на Dark HaCkeR и ке го направам ботабилно цд ти остај тоа гоогле могле мајкрософт е тој кога ке ја објави RC а не уште на нивниот сајт да пишува бета

На инсталацијата кога ја прифаќаш лиценцата можам да напишам изработка на Dark HaCkeR и ке го направам ботабилно цд ти остај тоа гоогле могле мајкрософт е тој кога ке ја објави RC а не уште на нивниот сајт да пишува бета

Ти си очигледно тврдоглав не планирам да те убедувам, само ќе ти кажам користам РЦ верзија.
Поздрав

Ти си очигледно тврдоглав не планирам да те убедувам, само ќе ти кажам користам РЦ верзија.
Поздрав

Ја користам 7068 ама бета верзија и ако на нејзе пишува дека е RC

Можит некој линк по ПП за виндоус 7 некоја асална верзија! Торент ми треба :smir:

Еј објасни го феноменов. Пишува дека е РЦ, ама не е РЦ него е бета. :)

Море феномен Microsoft Windows 7 build 7068 preRC x86 AllSKU дечково го има пишано тоа сваќаш RC, ако е RC ке симнува сигуросни апдејти, а кај тебе симнува ???

Море феномен Microsoft Windows 7 build 7068 preRC x86 AllSKU дечково го има пишано тоа сваќаш RC, ако е RC ке симнува сигуросни апдејти, а кај тебе симнува ???

Значи не пишува РЦ туку преРЦ.
Иначе да, симнува апдејти, ама многу ретко. :)

Значи се уште не е РЦ ,мај месец :tapp::wink:

Добро бе ќе се искарате за џабе...
RC, или не RC не е важно. Јас имам едно DVD тука ама не сум го испробал:
Microsoft Windows 7 Незнам точно што е, ама таа најновата во Април што излезе.
Инаку не сум ја пробал :)

Нек се гони микрософт во три лепи...
Секоја недела нова бројка за седмицата....се утепавме од симнување нови и најнови верзии...
Од сега ставам точка, следно симнување ќе ми биде званично финалниот конечен целосно готов оперативен систем.

Нек се гони микрософт во три лепи...
Секоја недела нова бројка за седмицата....се утепавме од симнување нови и најнови верзии...
Од сега ставам точка, следно симнување ќе ми биде званично финалниот конечен целосно готов оперативен систем.
Официјалната од microsoft ти е билд 7000, а овие другиве се од торенти односно едитирани... Повторувам официјална е 7000 билд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom