Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
http://www.wpcentral.com/nokia-releases-cinemagraph-and-camera-extras-windows-phone-78-hardware
Одлично за тие што имате лумии
Одлично за тие што имате лумии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар нема некоја ваква апликација за сите телефони што користат WP?![]()
А уште нешто да те прашам, кога ќе излезе апдејт за WP 8 и дали во наредниот апдејт ќе има опција да ги префрлаш апликациите во SD картичката? ( ја барав да прочитам нешто такво ама слабо )
А за телефоните што се на 7.8 моментално, ќе има пак апдејти понатаму или ќе го заебат?![]()
A што дека 7.8 имаме? Освен малечки икончиња и уште 10 бои за икончињата... Никаков друг ќар нема, пре би ги менувал икончињата за маркетплејсот![]()
А за телефоните што се на 7.8 моментално, ќе има пак апдејти понатаму или ќе го заебат?![]()
Me нервира тоа што многу работи за кои се жалевме пред да искочи осмицата, не ги направија. Пример, ова за скриншот опцијата ja ставија на осмицата а за 7.8 го нема. Ама паметни се они, ако ги има истите опции нема зошто да се зима поскап уред нели.![]()
Кажете што телефони имате сите, има да се отклучат и да се направи роот. Така може после лесно да се прави screenshot и на 7.8![]()
Кои се другите придобивки освен скриншотот?