Пробав со финтата од Blackest Eyes и ми излезе update за Nokia Lumia 610 7.10 го упдетирав и нема никаква промена во менито...
Исто така дали знае некој како да активрам 3G интернет од One бев не можат да се снајдат, како активиравте вие 3G интернет
Во settings, cellular network имаш да селектираш 3G интернет?Само еднаш ама не ми дава сега пак Update
и можи да помогни некој за 3G интернет да активирам
Што направи?Само еднаш ама не ми дава сега пак Update
и можи да помогни некој за 3G интернет да активирам
Нема такво нешто кај мене :/ и во One не можат да се снајдат.Што направи?
Одвори телефонот и бирај следното ##3282# па кликни на точките долу и оди settings и кажи што ти пишува во Network Type?Нема такво нешто кај мене :/ и во One не можат да се снајдат.
Во Network Type има: 3G only. :/Одвори телефонот и бирај следното ##3282# па кликни на точките долу и оди settings и кажи што ти пишува во Network Type?
Епа ти кога ќе ги внесиш apn подесувањата треба автоматски да имаш 3г интернет.Во Network Type има: 3G only. :/
Oва информацииве за да го потполнам ова apn треба да ги најдам во One?Епа ти кога ќе ги внесиш apn подесувањата треба автоматски да имаш 3г интернет.
Не, чекај ќе ги најдеме на интернет сегаOва информацииве за да го потполнам ова apn треба да ги најдам во One?
Значи сега одиш вакаOва информацииве за да го потполнам ова apn треба да ги најдам во One?