Отприлика за колку време дали знаешДобра вест за сите кој го чекаат 7.8 апдејтот. Потврдено е дека ќе доаѓаат повеќе работи со новиот апдејт а не само новиот home screen.
Најдв на нет пуштен е 26-7-2012Ија чекам
7.8?Најдв на нет пуштен е 26-7-2012
Ија мислам, во Јули имаше мал апдејт само.Ноември месец некаде го чекаме.
Тие танго апдејти што беа тотално небитни скоро.Ија мислам, во Јули имаше мал апдејт само.
Танго апдејтот поправи доста проблеми со послабите уреди (256мб рам)Тие танго апдејти што беа тотално небитни скоро.
7.8 излегува заедно со 8-ката.
Windows Phone 7 ги нема тие јазициДали знај некој т.е дали е возможно да се инсталира српски или па македонски јазик за менито на Windows 7 mobile
Се работи за Nokia Lumia 610 за мене не е проблем но корисникот не знај англиски и има потреба од српски/македонски јазик...
Не знам прашал негде во некој сервис му рекле дека можи да му инсталираат за 500 денари...Windows Phone 7 ги нема тие јазици
хммм кај мене нема многу да бирам јазици а сум на последниот упдејт. Требаше да донесе 120 јазици овој танго апдејтот а што се деси незнам. Ќе пребарам па ќе ти кажам.Не знам прашал негде во некој сервис му рекле дека можи да му инсталираат за 500 денари...
се отепав од барање по нет ништо не можев да најдам јас...