- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
И кај мене ова KMSpico не ми ни дозволи да го инсталирам. Го активирав со еден руски активатор. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Services најди го Windows Update сервисот, и постави го на Disable.[DOUBLEPOST=1457029741][/DOUBLEPOST]Дојдов до тука ама незнам баш кое да го исклучам.Порано беше турнн оф апдејт на стариве виндоуси.Сега ова не можам да се снајдам упм.
Сосема е во ред кај мене. Shutdown-от е побрз сега. Засега тоа го приметивТапа невидена.
Автоматски ми ги надогради на оваа и претходнота верзија па освен што дополнително ми зема 9гига и го успори компјутерот не добив ништо друго.
Голема среќа што има опција да се врти на инсталациониот сетап што и го сторив,а уште подобро што има и опција за долагањена надоградување.
А има и опција да се врати на виндовс7
Во Services најди го Windows Update сервисот, и постави го на Disable.[DOUBLEPOST=1457029741][/DOUBLEPOST]
Сосема е во ред кај мене. Shutdown-от е побрз сега. Засега тоа го приметив
Пиши у срч services?Kade e ova servises.
Sredeno,fala mnogu AnonПиши у срч services?
http://forums.mydigitallife.info/th...t-Products?s=7d7cd4961085813a19b4e5a4fd303e18Може да ми дадете проверен линк за активација на офисот?
Мислиш Stop the service? Сакам да го направам и јас тоа ама не знам дали би направил добро. Можи нешто лошо да се случи ако не се абдејтова?Во Services најди го Windows Update сервисот, и постави го на Disable.[DOUBLEPOST=1457029741][/DOUBLEPOST]
Дечки, бее. Кажете ми.DarkValley напиша:Сакам да го направам и јас тоа ама не знам дали би направил добро. Можи нешто лошо да се случи ако не се абдејтова?
Доста бе паничар. Ништо нема да се случи ама со Мајкрософт никогаш не се знае. Исклучи го. Ако забележиш проблеми во иднина, пушти го пак, ништо страшно.Дечки, бее. Кажете ми.
Десен клик на сервисот > Properties > Startup Type > Disable. За повторно ако сакаш да го да го активираш: Денес клик на сервисот > Properties > Startup Type > Auto/Manual (како сакаш, само да не е Disabled).Кликнав на Стоп ама по некое време пак само ми се активира. Чаре?
без гајле нишо лошо нема да ти се случи ако не го абдејтоваш......Мислиш Stop the service? Сакам да го направам и јас тоа ама не знам дали би направил добро. Можи нешто лошо да се случи ако не се абдејтова?