Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Му се заеба пак на некој компјутерот со последниов апдејт или не?
Секој вечер ми се појавува update and shutdown, секое палење и гасење истото. Преку глава ми е веќе сериозно..
Што е подобро 8.1 или 7ца за downgrade?

Му се заеба пак на некој компјутерот со последниов апдејт или не?
Секој вечер ми се појавува update and shutdown, секое палење и гасење истото. Преку глава ми е веќе сериозно..
Што е подобро 8.1 или 7ца за downgrade?
http://forum.kajgana.com/threads/Ка...ти-windows-10-pro-enterprise-education.80556/
Прочитај ја темава малце...

Секогаш кога ми работи utorrent или некој друг програм за симнување на торенти, ми се појавува BSOD, поточно Page fault in nonpaged area. Гледав нешто фиксови по гугл ама ниту еден не помага. Помош некој да го отстранам овој проблем (а да не е да престанам да симнувам торенти) :P .
how-to-fix-Page-Fault-In-Non-Paged-Area-xtremerain-fix-xtremerain.png

Секогаш кога ми работи utorrent или некој друг програм за симнување на торенти, ми се појавува BSOD, поточно Page fault in nonpaged area. Гледав нешто фиксови по гугл ама ниту еден не помага. Помош некој да го отстранам овој проблем (а да не е да престанам да симнувам торенти)[emoji14].
Прегледај го приврзокот 138493

Борба против пиратеријата xD :D

Секогаш кога ми работи utorrent или некој друг програм за симнување на торенти, ми се појавува BSOD, поточно Page fault in nonpaged area. Гледав нешто фиксови по гугл ама ниту еден не помага. Помош некој да го отстранам овој проблем (а да не е да престанам да симнувам торенти) :P .
Прегледај го приврзокот 138493

И јас имам исто 10ка Про... кој edition е твојот?
Си ги исклучил ли опциите „ да не праќа податоци и crashovi кон Windows..“ ?

Пробај со Vuze (Azerus) - моќен торент веќе 4 години го користам... немам гајле!!! овие другите се инстант и обични.. овој е малце по забавен и сложен..
:чда::rolleyes:

Пробај со Vuze (Azerus) - моќен торент веќе 4 години го користам... немам гајле!!! овие другите се инстант и обични.. овој е малце по забавен и сложен..
И кај мене е про. Кај е таа опција за праќање податоци кон Windows? Ќе пробам со Vuze (Azerus) па ќе ти пишам како сум задоволен :D

Досега е добро. Со utorrent ми се гасеше на секои 15 минути откако го уклучам а со Vuze симнав повеќе од 5 филмови и ниту еднаш не ми се изгази. Беќи не прави проблеми понатаму. Фала ти.

Kaжете како да го средам проблемов со usb port-ов/влезов што не ми работи после абдејт. Ми треба да префрлам слики од мобилен на кој нема мемориска картичка.

Kaжете како да го средам проблемов со usb port-ов/влезов што не ми работи после абдејт. Ми треба да префрлам слики од мобилен на кој нема мемориска картичка.
Device Manager i update na usb kontrolite.
A za slikite imas Dropbox?

Плус ако си имаш и Лумиа или било кој Виндоус телефон ќе ти се синхронизира со Уандрајвот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom