- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.182
- Поени од реакции
- 23.519
Ееее фала друже,даа си жив и здрав 100 години..control, language, add language
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееее фала друже,даа си жив и здрав 100 години..control, language, add language
Што си имал претходно и ти терало О.К., тоа.Што е подобро 8.1 или 7ца за downgrade?
http://forum.kajgana.com/threads/Ка...ти-windows-10-pro-enterprise-education.80556/Му се заеба пак на некој компјутерот со последниов апдејт или не?
Секој вечер ми се појавува update and shutdown, секое палење и гасење истото. Преку глава ми е веќе сериозно..
Што е подобро 8.1 или 7ца за downgrade?
Браво за трудот, веќе се вратив на 7ца.Прочитај ја темава малце...
Секогаш кога ми работи utorrent или некој друг програм за симнување на торенти, ми се појавува BSOD, поточно Page fault in nonpaged area. Гледав нешто фиксови по гугл ама ниту еден не помага. Помош некој да го отстранам овој проблем (а да не е да престанам да симнувам торенти)[emoji14].
Прегледај го приврзокот 138493
Секогаш кога ми работи utorrent или некој друг програм за симнување на торенти, ми се појавува BSOD, поточно Page fault in nonpaged area. Гледав нешто фиксови по гугл ама ниту еден не помага. Помош некој да го отстранам овој проблем (а да не е да престанам да симнувам торенти).
Прегледај го приврзокот 138493
И кај мене е про. Кај е таа опција за праќање податоци кон Windows? Ќе пробам со Vuze (Azerus) па ќе ти пишам како сум задоволенИ јас имам исто 10ка Про... кој edition е твојот?
Си ги исклучил ли опциите „ да не праќа податоци и crashovi кон Windows..“ ?
Пробај со Vuze (Azerus) - моќен торент веќе 4 години го користам... немам гајле!!! овие другите се инстант и обични.. овој е малце по забавен и сложен..
![]()
Досега е добро. Со utorrent ми се гасеше на секои 15 минути откако го уклучам а со Vuze симнав повеќе од 5 филмови и ниту еднаш не ми се изгази. Беќи не прави проблеми понатаму. Фала ти.И јас имам исто 10ка Про... кој edition е твојот?
Си ги исклучил ли опциите „ да не праќа податоци и crashovi кон Windows..“ ?
Пробај со Vuze (Azerus) - моќен торент веќе 4 години го користам... немам гајле!!! овие другите се инстант и обични.. овој е малце по забавен и сложен..
![]()
Device Manager i update na usb kontrolite.Kaжете како да го средам проблемов со usb port-ов/влезов што не ми работи после абдејт. Ми треба да префрлам слики од мобилен на кој нема мемориска картичка.
Device Manager i update na usb kontrolite.
A za slikite imas Dropbox?
Pa dobro moze i toa.zaso ne onedrive?