Ова windows 10 некако преполна ми стои дека е со багови. Еве кај мене приметувам не можам да вчита USB па кога ќе го ставам не реагира како што треба , не можам да поврзам HDMI на лаптопов со телевизор, ми се изгубија икончињата за батерија и за звук на тулбарот т.е лентата кај старт иконата.
Среќа вчера ми се врати иконата за волуменот на звукот после еден обичен рестарт.
Изгледа ќе треба да се враќам на 8-мица или да му правам format и диреткен clean install на 10кава па да исклучам тоа абгреди и апдејти да прави само.
Иначе супер изглед има и функции ама малку ме нервира овие баговиве што се.
Среќа вчера ми се врати иконата за волуменот на звукот после еден обичен рестарт.
Изгледа ќе треба да се враќам на 8-мица или да му правам format и диреткен clean install на 10кава па да исклучам тоа абгреди и апдејти да прави само.
Иначе супер изглед има и функции ама малку ме нервира овие баговиве што се.

Тебе под итно во Микрософт да те примат. Решаваш проблеми како нивна техничка поддршка. Бриши ова, бриши она...на шашма кликни, може ќе упали...а може и нема...испиј едно кафе, па и две...на крај формат и инсталирај сѐ од почеток. За на крај да појави disk error : преголемо малтретирање од корисник, отидов на годишен одмор! Хахаха