Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
okej, 100 pati vekje mi izlava ovaj problem, guglav i imase nekoi resenija kako da go deinstaliram drajverot za blutot, go napraviv toa no pak se pojavuva..
btw, ova e 3 razlicen bsod sto mi se pojavuva, sredam, i potoa pak se pojave nekoj drug.
nekoj so korisno resenie kako da se spasam od ova, a da ne e da se vrakam na 7-ca?
Што правиш со блутут на компјутер, жити се? :D Пиши каква грешка ти дава, не само слика од плав екран.

Што правиш со блутут на компјутер, жити се? :D Пиши каква грешка ти дава, не само слика од плав екран.
Fixovite sto gi proguglav velea da deinstaliram blutot i wi fi driver, pa probav.
Inace pisuva
Kernel auto boost lock acquisition with raised irql

Оти не ми се инсталира Wind 10 кога доага до 40% инсталирање и излева едно.a.png
И после пак ми се врака Wind 7[DOUBLEPOST=1452610108][/DOUBLEPOST]И тоа така 2 пати по ред исто.

Изгаси антивирусот ако ти е упален.
Не бе немам ништо на 7 го форматирав од 10 бидејки имав вируси и си заборавив pw на администраторот acc и го форматирав во 7 сега нема ништо и не бива Wind 10

Не бе немам ништо на 7 го форматирав од 10 бидејки имав вируси и си заборавив pw на администраторот acc и го форматирав во 7 сега нема ништо и не бива Wind 10
А зашто од 10ка си форматирал на седмица и сеа го апгрејдираш во 10ка?
Пробај форматирај го директно во 10ка, не преку апгрејд.

Форматирај си чисто на 10ка без 7ца и глупости. За активација ја користам KMSpico и немам гајле.

Седи си мирен. Остани на 7ца. После ќе те читаме ова не ми работи, она не ми работи.

Како го активирате кога ќе ја форматирате претходната верзија и инсталирате свежа инсталација, дали користите 10240 ртм, кој клуч внесувате?
Дали е потребно да останете на 7 или 8 и како да инсталирате десетка, каде ќе имате опција да инсталирате 10? Дали вредат оние активатори?
Јас немам проблем, прашувам за друг.

Од пред некој ден имаа нов апдејт за дефендерот, од тогаш хардот ми е на 100% а немам бед сектори нити пак било какво друго оштетување? друг некој со ваква фрка?

Од пред некој ден имаа нов апдејт за дефендерот, од тогаш хардот ми е на 100% а немам бед сектори нити пак било какво друго оштетување? друг некој со ваква фрка?
Settings - Notifications - исклучи Show me tips about windows

A da si turam na druga particija 10-ka cisto da go vidam sho sranje e, posle ke mozam li da go izbrisam bez da go ima boot fajlot od 10-kata koa ke se uklucuva kompjuterot?

A da si turam na druga particija 10-ka cisto da go vidam sho sranje e, posle ke mozam li da go izbrisam bez da go ima boot fajlot od 10-kata koa ke se uklucuva kompjuterot?
А да си направиш виртуелна машина, па после само да избришеш фајл? ;) Премногу едноставно е, а безболно :)

А да си направиш виртуелна машина, па после само да избришеш фајл? ;) Премногу едноставно е, а безболно :)
A ke raboti li 10-kata u puna para u virtuelnata masina, poso slusam brzicka bila? Aj ke probam sekako :) A koja virtuelka ke mi ja preporacasda ja simnam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom