Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
ни кажа што windows имаш и на кој сакаш да менуваш/враќаш, ни дека нов компјутер ќе купуваш. што прашуваш којзнае.
драјвери има од 8-ката и работат и на 10-ката. што одговор сакаш не знам.
Во план сум да го менувам во седмица доколку нема решение за драјверите од 10тката што веќе не поддржуват нови апдејти.

Во план сум да го менувам во седмица доколку нема решение за драјверите од 10тката што веќе не поддржуват нови апдејти.
нема потреба да го менуваш. windows 7 е добар и стабилен оперативен. не добиваш ништо со 10ката.

Стави си windows 7 enterprise и кулирај си :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Зошто бре enterprise, јас мислев да идам на home premium.
Болји избор е ентерпрајс/професенал ако имаш uefi т.е GPT ако ти е хдд не ке може да се активира со daz само со ms toolkit или kmspico даз не работи на MBR

Болји избор е ентерпрајс/професенал ако имаш uefi т.е GPT ако ти е хдд не ке може да се активира со daz само со ms toolkit или kmspico даз не работи на MBR

Добро, еве ме предомисли ќе ставам ентерпрајс. За апдејтите шу праиме, да ги инсталирам сите или ниедна и да исклучам Windows Update скроз?

Добро, еве ме предомисли ќе ставам ентерпрајс. За апдејтите шу праиме, да ги инсталирам сите или ниедна и да исклучам Windows Update скроз?
Апдејтите ти се твој избор кај мене секогаш се уклучени

е кои се тие торент тракери. јас колку што гледам сите значајни торент тракери работат.
ова некои безвеза тракерите само користат шанса да се промовират малце, прават сензација од ништо.
its е тракер со 4.000 корисници и само 11.000 торенти. никаков фактор не е тракеров.

Ке биде уште малце па сите :)
Инче со најновиот тест буилд мајкрософт направи ништо да не може да се изгаси од приватноста :D ова ке значи како је пропао windows :D
http://www.engadget.com/2015/08/24/torrent-trackers-ban-windows-10/

Апдејтите ти се твој избор кај мене секогаш се уклучени

А, ко ќе ти се појави црна позадина дека Виндоусот не е лиценциран, што правиш?

А, ко ќе ти се појави црна позадина дека Виндоусот не е лиценциран, што правиш?

Само еднаш ми се има појавено црна позадина и тоа на Vista беше уште на најпрвиот крак кога го фатија со еден апдејт после два дена испадна парадокс и пак си работеше,од Windows 7 SP1/Vista SP1 па се до Windows 10 нема веќе ловење на Windows дали е оргинал или не а имам и објаснето зошто веќе не ги ловат

Сакам да прашам нешто. Дали на Windows 10 може да се инсталираат игри кои биле издадени уште пред 10 години? Имам лаптоп Windows 8.1 и на него не сака ниту една постара игра да се инсталира. Се инсталираат само овие понови што се од 2014 и 2015. А инаку имам еден куп игри што сум ги купувал и тоа се во главно игри излезени пред 10 години па затоа ме интересира дали ке може да бидат инсталирани и играни без никаков проблем на Windows 10?

Сакам да прашам нешто. Дали на Windows 10 може да се инсталираат игри кои биле издадени уште пред 10 години? Имам лаптоп Windows 8.1 и на него не сака ниту една постара игра да се инсталира. Се инсталираат само овие понови што се од 2014 и 2015. А инаку имам еден куп игри што сум ги купувал и тоа се во главно игри излезени пред 10 години па затоа ме интересира дали ке може да бидат инсталирани и играни без никаков проблем на Windows 10?
Симс кецот ќе ја играш?

Симс кецот ќе ја играш?

Не кецот, таа веќе колку години не е во мода, туку може 3та, ама на Windows 8.1 не ја прифаќа, па затоа прашувам дали ке ја прифати на оваа нова верзија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom