Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
На еден компјутер Со Виндоус 10 имам една аномалија поврзана со фонтот/буквите. На некои места сите букви ми се појавуваат како тие на копчето Close.

Како може тоа да се поправи
214sflt.png

Формат без да прави апгрејд

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

да го симнам негде од интернет и да го инсталирам преку цд? извини ако замарам со прашањава...

Не поддржува повеќе новиот windows дравјери за АТИ Радеон ХД 4200?
Треба да го мењавам windows-от?

АМД/АТИ одамна престана да прави нови драјвери за постарите серии на графички.

Тие се антички графички нема бенефит да се прават нови драјвери кога неможат да вртат ни една игра

Да бе антички, арни се.
НВИДИА пуштила нови драјвери за Вин10 за 9500ГТ лол :D

@haCk0r :D Кај мене Radeon HD 4670 ја тера GTA 5 до 29fps. Не очекував да тргне. :icon_lol:
Битно е на која резолуција и ефекти, џабе се fps ако графиката е како супермарио :)

не е важно колку се моќни или стари графичките, АМД треба да направи нови драјвери за новиот оперативен систем.
АМД изгледа немаат доволно програмери за драјвери, а и тие што ги имаат за ништо не ги бива .

пробајте да го инсталирате драјверот за Windows 8
http://support.amd.com/ru-ru/kb-articles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

Последно уредено:
Абе јас едно прашувам тие друго ми пишуваат. Се изначитав како тоа биле антички, од пред нашата ера што ти знам или дека АМД се слаба конкуренција на НВИДИА. Конфигурациите на компјутерот што работи моментално се од пред 5 години, во план сум да го менувам уште малку, па затоа сега прашав дали да се вратам на виндоусот или да останам на овој 10тката оти немам драјвери за графичка поради што е од античко време. :icon_lol:

Не поддржува повеќе новиот windows дравјери за АТИ Радеон ХД 4200?
Треба да го мењавам windows-от?
Абе јас едно прашувам тие друго ми пишуваат. Се изначитав како тоа биле антички, од пред нашата ера што ти знам или дека АМД се слаба конкуренција на НВИДИА. Конфигурациите на компјутерот што работи моментално се од пред 5 години, во план сум да го менувам уште малку, па затоа сега прашав дали да се вратам на виндоусот или да останам на овој 10тката оти немам драјвери за графичка поради што е од античко време. :icon_lol:
ни кажа што windows имаш и на кој сакаш да менуваш/враќаш, ни дека нов компјутер ќе купуваш. што прашуваш којзнае.
драјвери има од 8-ката и работат и на 10-ката. што одговор сакаш не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom