Windows 10

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој активатор за ова чудо?

Ќе имам некаков проблем ако направам надградба од нелегален Win 8.1 на Win 10 ?

Ај што ми се заеба стартот нема врска, еве сега се палеше 5 минути ебаго. Почна да багира навелико.
Може ќе се вратам на кратко на 7ца дур не го испеглаат со неколку апдејти па ќе го ставам пак.
И така ти лиценциран 10ката, фати преинсталирај си го од ново. Clean install.
Ќе ти се активира без проблем, сам. Кај мене лета.[DOUBLEPOST=1438382932][/DOUBLEPOST]
Еве нешто интересно,http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-feba43625794fe550fee901b6a228e15?convert_to_webp=true

Windows 10 е права шпионажа :D јест да мајкрософт ги шпионира сите корисници од времето на Vista,ама со 10-ва се надминаа, десеткава користи и keylogger :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Има опции да не им прајкаш информации, само треба мн. чекпање.
Е сега ако имаат и други скриени опции да не гледам дека ми црпат информации, тоа е друго.

И ја немам проблем со 10ва, го користам на ссд и работи уште побрзо од windows 8.1

Ова Еџ ама е брзо, ама многу му фалат екстензии углавном AdBlocker..

Ова Еџ ама е брзо, ама многу му фалат екстензии углавном AdBlocker..
Моментално е најбрзиот пребарувач,мислам дека ке има наскоро адони, мене тоа не ми е толку битно ја сум закован за мозилата за стално :D

Апгрејдував вчера од Windows 7 Ultimate на Windows 10 Pro и малку ме јаде тоа што скорот на 7-zip бенчмаркот ми падна од 20000 на 18000. :confused:
Све друго си тера нормално и убаво, as expected, ама ова ме јаде малку.

Апгрејдував вчера од Windows 7 Ultimate на Windows 10 Pro и малку ме јаде тоа што скорот на 7-zip бенчмаркот ми падна од 20000 на 18000. :confused:
Све друго си тера нормално и убаво, as expected, ама ова ме јаде малку.
Ништо страшно бенчамрците се различни варираат од период на период, а ова не е кузнае колку голема разлика

Ништо страшно бенчамрците се различни варираат од период на период, а ова не е кузнае колку голема разлика

Абе знам дека не е, ама знајш она кога те јаде нешто. :)
Anyway, супер си е Windows 10, плус тоа си ќарив бесплатен Про на лаптопот пошто бев инсајдер од првата верзија.

Абе знам дека не е, ама знајш она кога те јаде нешто. :)
Anyway, супер си е Windows 10, плус тоа си ќарив бесплатен Про на лаптопот пошто бев инсајдер од првата верзија.
Инсајдерите се само бета тестери нема да се задржат на финалната верзија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom