Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Самиот антивирус ке го изгаси дефендерот слободно инсталирај есет или касперски аваст е блоатвер невиден
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Касперски никако освем ако нема 4 јадрен процесор и над 4 GB RAM, иначе ќе осети многу разлика во брзината на компјутерот, познат е касперски по најзахтевен антивирус. ESET, Аvira, avast! и Bitdefender не се толку опасни, а и вршат работа колку толку.
Беше касперски најзахтевен пред 10 години сега е одличен, битдефендерот е по захтевен од касперски и тоа многу повеќе
Ова е старо за 2013 верзија е, безразлика ако има дуал кор и 4ГБ нема да го секава касперски ако не нека инсталира есет кој ич не го замара компјутеротНе би се сложил тука ...
Ова е старо за 2013 верзија е, безразлика ако има дуал кор и 4ГБ нема да го секава касперски ако не нека инсталира есет кој ич не го замара компјутерот
Супер е ја го користев скоро три години лиценца купував од ибеј за една година, ама пред еден ме заебаа кога инсталирав windows 10 ми вика дека лиценца не е за овој регион и никако не можев да го активирам а ми останаа уште 250 дена и од тогаш баталив више касперски есет е 10 пати поарен барем лесно се кракува со мара фикс и не се замарашМоја грешка не забележав дека е 2 години старо. Сепак и овдека Kaspersky е позахтевен од Bit, али сепак и е во први 5. Се подобриле Kaspersky во тој поглед, што за заштитата што ја овозможува не е лошо и да прогледа низ прсти за толку мала разлика.
Супер е ја го користев скоро три години лиценца купував од ибеј за една година, ама пред еден ме заебаа кога инсталирав windows 10 ми вика дека лиценца не е за овој регион и никако не можев да го активирам а ми останаа уште 250 дена и од тогаш баталив више касперски есет е 10 пати поарен барем лесно се кракува со мара фикс и не се замараш
Точно, цела замунда е полна со кракови. За касперски зборував од старо искуство, на Athlon X2 и 2 GB RAM пред околу 3 години чекав 2-3 минути да се уклучи и 5-10 секунди File Explorer-от да проработи и од тогаш не го ставив повторно на хард диск.
Иначе од љубопитност, проба да смениш регион и повторно да го реактивираш?
А оти не го инсталираш SP1 баш седмицата е вистиснка седмица со SP1 инсталирај го не го користи така багосанјас ни игри нови играм ни пак апдејти користам да ми треба најнов софтвер, седмицава дури и не ми е ни сп1и хп да користам исто ми се фаќа, најголем дел од програмите сеуште го поддржуваат, така да на тие 2 години стави уште 3. А и никогаш не вели никогаш, може ќе го променам еден ден, зависи до расположење.
Подобро ти е да исклучиш Дефендер и тие глупости на Вин10 и да си инсталираш Аваст бесплатниот. Минимално троши рам, ептен е добар у поглед на користење ресурси.
Ако користите Хром и вин10 воопшто немате потреба од антивурс како просечни корисници. Дефендерот од вин10 си брка иста работа како и секоја друга фрее верзија на АВ. Плус побрзо работи компјутерот и помалце ресурси троши.
Абе мислев на Дефендерот ебате, кој Inception сум направилБрат ептен испадна контрадикторен во мислењата. Прво си напишал дека Дефендерот треба да се исклучи и да се стави Аваст зошто троши помалку рам, потоа си напишал дека Дефендерот од 10тката си е иста како и секоја верзија на Аваст и побрзо работел компјутерот и трошел помалку ресурси. Сега кој е подобар според тебе ?![]()