WINAMP или WINDOWS MEDIA PLAYER

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
За музика
1.Winamp
2.Audacious ( кога сум на Linux )

За клипчиња, филмчиња
1.BSPlayer
2.MPlayer ( кога сум на Linux )

Абе вие споредувате Windows Media Player & WinAmp во врска со пуштање музика или со филмови?

WinAmp е најбоље програм што постои за музика!
Windows Media Player, се разбира дека е за филмови (ама не е ни лош за музика, но нема Jump To File (J) како на WinAmp-от, ако имаш преку 1000 песни ставено на Windows Media Player нема шанси да се снајдеш)

Поздрав!

Абе вие споредувате Windows Media Player & WinAmp во врска со пуштање музика или со филмови?

WinAmp е најбоље програм што постои за музика!
Windows Media Player, се разбира дека е за филмови (ама не е ни лош за музика, но нема Jump To File (J) како на WinAmp-от, ако имаш преку 1000 песни ставено на Windows Media Player нема шанси да се снајдеш)

Во право си за ова, ама Windows Media Player (јас имам WMP 11 version) дава многу подобар звук од WinAmp, не дека WinAmp-от не е добар ама сега музика слушам само на WMP. А кога сме кај филмовите CyberLink PowerDVD е најдобра.
Поздрав

Koga se raboti za muzika jas si se naviknav na media player.Iako mnogumina go preferiraat winamp

За музика:
Winamp 5.51
За клипчиња:
Media Player Classic:salut:

Za muzika Winamp fala Bogu

Winamp ali Windows Media Player 11 e nesto posebno napraveno i me bendisa i po ubav zvuk dava od winampot ama navika si e navika winamp poradi navika inace sakam i da slusam i na Windows Media Player 11

Јас повеќе го сакам Media Player, а инаку за музика најдобар плеер е VLC Media Player.Ги поддржува сите можни формати на песни и видео освен RealPlayer форматот.

Ја за музика стално го користам Winamp можда зошто сум навикнат на него, а Windows Media Player скоро никад не го користам .

до пред некое време беше ми винампо..ама сеа неќам ни да слушнам зе него !!
користам AIMP2 и сам ЕПТЕН задоволен од него !!! побрз е од винампо а и можеш да си го подесеш како ти душа сака ..пробајте го па ќе видете дали уште со винамп ќе се замарате

Winamp = за се што е само звук, без видео.
GOM Player = За се останато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom