WINAMP или WINDOWS MEDIA PLAYER

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ти линк, плееров е руски и страницата е на руски ама добро е што има поддршка англиски јазик...

http://www.aimp.ru/index.php?do=cat&category=aimp

јас иначе не го симнав од официјалнава страна, туку го најдов од кај другар и ти викам оттогаш го немам чепнато winamp-от... види го па пиши дали ќе те бендиса...:wink:

Fala i na DVAJCATA go simnav se staviv aren ama ne sum nekako naviknat taka da ke ostanam uste na winamp i wmp 11 naj dobri se pozdrav :salut:

inace so winamp i samo instaliraj go programceto i idi show what i`m listening to:smir::smir:

wmp за се...само кодеци ке си стаиш

За музика дефинитивно го користам само Winamp. Видеата зависи може да ги пуштам и во 2те.

За кој куров повеќето го користите винамп?! Една причина кажете ми.
Па не сте свесни Медиа плеерот колку почист и подобар звук дава, сеа ако имате звучки од 100 денари сигурно нема да го почувствувате тоа но, винамп, ма дај молим те..

Винамп ми е за музика, имам ставено DFX и дава повеќе глас.
Разлика помеѓу wmp и winamp за звукот немам видено.

Otkako izleze WMP10 se prefrliv na nego i mnogu mi e bolje od winamp, osobeno za muzika. Mnogu ubavo e sredena bibliotekata, so slika, info za albumot itn. Inace ima search vo WMP i raboti epten brzo. Isto taka sam naogja ID3 tagovi i sliki za albumite.

Winamp koristev porano, ok e, imase edno vreme dobri televizii ali mislam deka veke gi nema. Pred nekoj den i go instalirav na sestra mi najnoviot winamp, ne znam koja verzija bese. Koa vidov so napraile so skinot mi se zgadi, grdosija.

Inace najdobar audio player so go imam koristeno e Amarok ali na linux, ima i za windows ama go nemam probano.

За музика го користам Винапот а за филмови Windows Media Player.

Ги користам и двете на кој начин ??
Windows Media Player - Кога слушам музика ама по цели албуми таму ми се албумите од музиката
Winamp - За релаксациска музика, секаква :toe:

Windows Media Player, најдобар е

за слушање музика користам iMesh дека онака по навика одамна и таму ги иам сите песни стаено така да...а од овие 2 Windows media player е бољи за мене

Да е сложувам со некои од погорните постови, Winampot дава полош звук од Media Player-от, само го вади тоа што работи и на послаби машини и има добра search опција за барање песни, а од друга страна Media Player-от има поголеми хардверски побарувања и е доста добар за гледање видео материјали и вади многу поубав и подлабок звук за разлика од Winamp-от, јас секогаш го користам Winamp-от за слушање на музика во позадина кога имам активирано некои апликации кои имаат поголеми побарувања од компјутерот, а Media Player-от кога прегледувам некои мултимедијални содржини.

media player..

Normalno Windows media player osven vo isklucitelni situacii koga ke pobara nekoi kodeksi go aktiviram KMPlayer. (Winamp - planiram da go izbrisam).

(mozebi ke iskocam malku od temava ama ke kazam deka do sega ne mi se slucilo KMPlayerot da ne mi otvori nekoj file, osven ako ne e osteten)

Windows Media Player e најдобар ако знаеш како да го користиш .. може да се среди 11 серијата да отвара се можно живо од фајлови ... да конвертираш све и свашта .. да режеш .. + SRS WoW Effect го ја даваат нај квалитетен опсег на фреквенции сетирани скоро перфектно... али има тапа еквилајзер... у секој случај WMP 11 9.5/10 Winamp кој било 6/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom