WINAMP или WINDOWS MEDIA PLAYER

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Јас за видео клипови користам windows media ама за музика на winamp му нема рамен

Најчесто користам Winamp.

Winamp koristam mnogu poveke. Windows Media Player samo za filmovi ili voopsto ne go koristam.

Ако глеаме реално исти се... Битно е дека преку двете можеш да изгледаш филм или да слушнеш некоја песна што е најбитно во користењето на било која од овие две, не?:smir: Во моментот користам Winamp, но не правам разлика меѓу нив. Можда е до мене:jaj:

Jа Windows Media Player го користам одамна и тоа за се...од музика до филмови....не знам оти ама ете така сум се навикнал и не го менувам иако Winampот го употребувааат повеќето кога е во прашање музика....

кога се работи за аудио, тогаш винамп не го менувам за жива глава.. :)
а за видео користам bsplayer .. поздрав

Winamp за музиче е измислен , додуша на Media player-ot си гледам филмче, клипче, ова она, али па ме нервира коа сум пробал да слушам нешто, не дај боже delete, одма прекинува(мислам на плејлиста), нешто што во винамп го нема, јбг ми смета хеехе
поздрав :wink:

Porano koristev Windows Media Player,ama sega koristam Winamp,iako ja imam najnovata verzija na WMP, so Winamp 5.51 ne si mozi nikoj.

Mene mi e poubav winapot a vo posledno vreme koristam i windows media plauer.!!!:(
:chelsea:
Only CHELSEA!!!

На winamp слушам музика како луд а windows media player не сум користел никогаш во мојот живот. За видео користам media player clasic

За музика winamp а за се друго ни едниот ни другиот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom